Închide meniul

Gigi Becali a anunţat o nouă plecare de la FCSB! Al şaptelea jucător care părăseşte echipa: „Eu aşa fac… dacă nu e bun, pleacă”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iunie 2023, 12:24

Gigi Becali a anunţat o nouă plecare de la FCSB! Al şaptelea jucător care părăseşte echipa: Eu aşa fac… dacă nu e bun, pleacă”

Gigi Becali, dezvăluiri despre negocierile pentru vânzarea lui Ştefan Târnovanu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat o nouă plecare de la FCSB. După Joonas Tamm, Iulian Cristea, Boban Nikolov, Deian Sorescu, Sorin Șerban şi Răzvan Oaidă, un alt jucător părăseşte echipa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă i-a plăcut atunci când l-a transferat, Gigi Becali a decis să renunţe la un atacant.

Gigi Becali a anunţat o nouă plecare de la FCSB!

Gigi Becali a anunţat că renunţă şi la Billel Omrani (30 de ani), fostul atacant al lui CFR Cluj.

Ați văzut, am dat vreo 7 afară. Vii la FCSB și ai contract un an, nu pe 3, 4. Un an, plus încă 3 ani, 4 ani. Nu-mi place de tine, pleci. Omrani a stat un an, după a plecat acasă. Eu așa fac, dacă îmi place unul, îl iau și gata.

Dacă nu e bun, asta e, pleacă. S-a mai întâmplat, așa a fost și cu Mamut, l-am luat de la Craiova, nu a mers, a plecat. Omrani mi-a plăcut, dar îl dau. Mă mai înșel. Îl mai întreb pe MM, el se uită la meciuri”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali anunţă şi veniri la FCSB: „Nu aducem 7 că nu are rost”

Chiar dacă FCSB rămâne fără 7 jucători după curăţenia de primăvară-vară a lui Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor nu va transfera alţi 7 fotbalişti.

Nu, nu aducem șapte (n.r. jucători) că nu are rost. De ce să aducem șapte? O să aducem doi fundași centrali, poate doi mijlocași și încă un atacant, deci cinci fotbaliști o să aducem. Atât… ce văd eu ca să întărim echipa.

Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. sunt din România?) Nu, tată, mai mult de afară sunt. Păi, nu ai ce să iei din România. Spune-mi tu unul că îl iau, dar spune-mi pe cine. (n.r. Poate de la Hagi) Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB spune că nu transferă de la Gică Hagi!

Gigi Becali nu vrea să mai achiziţioneze jucători de la Gică Hagi. A explicat şi motivul: în acest mod întăreşte Farul.

Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a spus Gigi Becali.

Becali a precizat că l-ar dori pe Andrei Borza de la Farul, dar nu va face nicio ofertă pentru el fiindcă nu l-ar vinde Gică Hagi pe cât oferă el.

„Singurul jucător pe care l-aș lua… Nu vreau să spun că se supără (n.r. Hagi). Singurul jucător care îmi place e Borza. Și Mazilu e de viitor, dar pe mine nu mă mai interesează să iau jucători (n.r. de viitor), eu vreau acum. Și singurul care ar juca acum e Borza, așa din ce văd eu.

Borza e singurul care îmi place, dar eu nu pot să dau mai mult de un milion pe un jucător la ora asta și eu nu cred că îl dă Hagi pe Borza cu un milion. Tu crezi că îl dă? (n.r. Dacă mai scoateți 500 de mii și 20% dintr-un viitor transfer…) Vezi, știi tu… Păi, cică a plecat la Fulham cu 2-300 (n.r. 2.3 milioane). Sau poate este cu bonusuri. Poate e mai puțin, cine știe…”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali îl vrea pe Damjan Djokovic! Ce spune Mihai Stoica

Mihai Stoica mărturisea că FCSB i-a făcut o ofertă lui Damjan Djokovic (33 de ani), fost jucător al lui CFR Cluj.

Reclamă

Este o opţiune pentru noi, Djokovic ne va da un răspuns puţin mai încolo. Djokovic este un fotbalist care, până la 33 de ani, a fost titular la toate echipele la care a evoluat. N-a fost genul acela de fotbalist care a jucat în România, a plecat afară, acolo n-a jucat, apoi s-a întors în România şi a plecat din nou afară… El a jucat peste tot, fie că a fost vorba de Serie B, fie că a fost vorba Ligue 2, Djokovic a jucat peste tot, iar asta e foarte important.

În Turcia, a jucat meci de meci, la fel şi în Arabia Saudită. E clar că e bărbat, aia e clar, nu-l bănuieşti că s-ar putea să se sperie de succes, pentru că am văzut pe la CFR Cluj ce reuşea în meciurile importante, dădea nişte goluri care au adus titluri pentru CFR”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și