Închide meniul

Adrian Mititelu, replică tăioasă pentru Basarab Panduru: „Să comenteze după ce prinde trei meciuri pe bancă în Liga 1”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 19 martie 2024, 21:57

Adrian Mititelu, replică tăioasă pentru Basarab Panduru: „Să comenteze după ce prinde trei meciuri pe bancă în Liga 1

Adrian Mititelu, replică tăioasă pentru Basarab Panduru: "Să comenteze după ce prinde trei meciuri pe bancă în Liga 1"

Adrian Mititelu și Basarab Panduru / Colaj Antena Sport & Orange Sport

Adrian Mititelu a avut o replică tăioasă pentru Basarab Panduru. Patronul celor de la FCU Craiova a auzit declarațiile date de fostul internațional român, după meciul pierdut de olteni la Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a învins-o pe FCU Craiova cu 1-0, iar echipa patronată de Adrian Mititelu se află pe loc de baraj, după prima etapă din play-out.

Adrian Mititelu, replică tăioasă pentru Basarab Panduru: „Să comenteze după ce prinde trei meciuri pe bancă în Liga 1”

Basarab Panduru a criticat jocul echipei lui Nicolo Napoli și susține că ar fi oportună schimbarea antrenorului, mai ales că întrecerea internă a luat pauză, pentru disputarea meciurilor echipelor naționale.

Reacția lui Adrian Mititelu nu a întârziat să apară și l-a contrat pe fostul internațional. Mititelu a declarat că foștilor jucători le este ușor să își dea cu părerea din studiourile de televiziune și se întreabă de ce acesta nu antrenează:

„Am văzut declarația lui Panduru, aș fi vrut să comenteze după ce prinde și el trei meciuri pe bancă în Liga 1. Așa, de la televizor, oricine poate să vorbească, să își dea cu părerea, e foarte ușor cu vorba, dar mai greu cu fapta. Nu antrenează pe nicăieri.

Reclamă

Văd că e o modă acum ca toți antrenorii care n-au făcut nimic să devină jurnaliști. Îmi pare rău, am fost fan al jucătorului Basarab Panduru, dar ca antrenor ce a făcut?! De la televizor e foarte simplu.

Am băgat 3 milioane de euro, să vină și alții să vadă cât de greu e în fotbal! E foarte ușor să vorbești de pe margine”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit gsp.ro.

Patronul celor de la FCU Craiova a recunoscut și că este o situație tensionată la echipă, dar nu se poate vorbi despre un conflict:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e niciun conflict la echipă, normal că e o situație tensionată, am pornit campionatul cu gândul la play-off și mă trezesc acum la retrogradare! E frustrare, jucătorii sunt supărați, dar așa e peste tot în lume după ce pierzi.

Poate că Bauza le-a spus celor din galerie ce le-a spus, dar e normal. Nicolo Napoli nu e în niciun pericol, n-am ce să fac mai mult acum”, a mai spus Adrian Mititelu.

Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul

Au fost ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul. Oltenii lui Adrian Mititelu au ajuns la şapte meciuri fără victorie în Liga 1 şi atmosfera este „incendiară” în cadrul echipei.

Nici măcar revenirea lui Nicolo Napoli nu a ajutat-o pe FCU Craiova. După eşecul din derby-ul cu rivala din oraş, Universitatea Craiova, au cedat la limită şi cu Petrolul, scor 0-1. Alb-albaştrii sunt pe loc de baraj.

Antrenorul oltenilor a avut o reacţie surprinzătoare atunci când a fost întrebat ce s-a întâmplat după înfrângerea de la Ploieşti.

„Băieţii au făcut o primă repriză foarte bună, în repriza a doua nu mi-a plăcut. Am încercat să egalăm, dar nu am putut.

În prima repriză a jucat echipă, am avut acţiuni. Noi nu am avut acţiuni. Normal, în vestiar vorbim.

Reclamă

(Cine a ţipat atât de tare în vestiar?) Arbitrul! Arbitrul!

Vorbim cu preparatorul fizic, vorbim cu staff-ul, vedem ce se va întâmpla. Nu vorbesc despre retrogradare, cred că avem jucători buni, putem să ne salvăm!”, a declarat Nicolo Napoli la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și