Închide meniul

Adrian Mititelu s-a contrat dur cu fanii după ce au picat negocierile cu Şumudică şi Prunea: „M-am săturat de plângăcioşi”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 august 2023, 19:21

Adrian Mititelu s-a contrat dur cu fanii după ce au picat negocierile cu Şumudică şi Prunea: „M-am săturat de plângăcioşi

Adrian Mititelu s-a contrat dur cu fanii după ce au picat negocierile cu Şumudică şi Prunea

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Adrian Mititelu s-a contrat dur cu fanii pe internet după ce Marius Şumudică şi Florin Prunea au refuzat să semneze cu FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul lui FC U Craiova 1948 a anunţat astăzi că discuţiile cu Marius Şumudică şi Florin Prunea sunt închise.

Adrian Mititelu s-a contrat dur cu fanii pe internet

Adrian Mititelu le-a replicat dur pe Facebook unor fani care şi-au manifestat dezamăgirea că Şumudică şi Prunea nu mai ajung la FC U Craiova 1948.

Sunt dezamăgit, Șumudică se bătea cu toți, se lua cu ei de gât. Sunt banii dumneavoastră până la urmă, dar asta simt acum”, a comentat unul dintre fanii lui FC U. „Ești dezamăgit! Incredibil, unde am ajuns, să dați voi sfaturi! Vezi-ți de afacerile tale! Nu mai duce grija noastră! Lăsați-mă în pace cu sfaturile voastre obosite, bazate pe opinii ieftine, pornite din mintea unora care n-au mișcat o piatră în viața lor! Nu v-am cerut sfaturi! Nu de asta am nevoie!”, a replicat dur Adrian Mititelu.

Era clar că o minune durează 3 ore la noi. În puțin timp o să fie stadionul gol și majoritatea o să-și piardă pasiunea pentru această echipă mult iubită! Vorbă multă, fapte nimic…”, a comentat altcineva. Adrian Mititelu i-a răspuns dur şi acestui fan. „Du-te la CSU, m-am săturat de plângăcioşi, noi mergem înainte”, a scris patronul lui FC U Craiova.

Reclamă

Mititelu a anunţat că au picat negocierile cu Şumudică şi Prunea

Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova.

Discuţiile sunt sistate definitiv. Le mulţumesc mult pentru disponibilitate, dar din păcate se mai întâmplă. Vom aduce şi jucători, nu numai antrenor şi preşedinte”, a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Facebook, Adrian Mititelu le-a transmis fanilor că cei doi au avut pretenţii exagerate. „Alții mai pricepuți nu înseamnă oricum și în orice condiții. Termenul ‘mai pricepuți’ are conotații largi, nu înseamnă că suntem dispuși să acceptăm pretențiile extrem de exagerate ale unora”, a scris Adrian Mititelu într-un comentariu pe pagina sa.

Adrian Mititelu a anunţat că se retrage de la FC U Craiova 1948 după înfrângerea cu Rapid: „A fost ultima zi în care m-am implicat!”

Adrian Mititelu a anunţat că se retrage de la FC U Craiova 1948, după înfrângerea cu Rapid. Acesta a dezvăluit că echipa din Bănie va fi condusă de fiul său, care va fi susţinut şi de alţi oameni în conducere. De asemenea, Mititelu a mai anunţat că oltenii vor avea un preşedinte şi un antrenor nou în următoarea perioadă.

Adrian Mititelu a dezvăluit că vrea să fac un pas în spate la FC U Craiova 1948, motiv pentru care nu se va mai implica la echipă. Acesta a declarat că va lăsa totul pe seama fiului său, Adrian Mititelu Jr.

„Felicit echipa Rapid. Au fost mai buni decât noi, mai proaspeţi, mai rapizi. Merită cu prisosinţă victoria. I-a mai ajutat şi arbitrajul, la golul de 2-1 a fost fault. Dar astăzi ne băteau oricum. Cred că avem cel mai bun atac din România, dar poate nu am fost inspiraţi cu fundaşii centrali.

Am încercat fel şi fel de chestii, nu am reuşit. Rapid ne-a făcut un mare bine. M-au convins să iau o hotărâre. Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în fotbal. Am făcut puşcărie nevinovat, am 20 de ani de fotbal. Tribuna a doua m-a înjurat.

„Trebuie să dăm clubul pe mâna unora care sunt mai buni”

A sosit momentul să mă retrag. E păcat, pentru că am făcut multe lucruri bune. Trebuie să dăm clubul pe mâna unora care sunt mai buni.

Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în activitatea echipei. Eram foarte preocupat, inclusiv şi de curăţenia de la bază. Am pus suflet, sunt 20 de ani. Clubul îl vom da pe mâna unor profesionişti. Pe mine nu mă veţi mai vedea. Fiul meu m-a convins că fac pasul acesta. Am o vârstă şi-mi ajunge.

Reclamă

Săptămâna viitoare vom angaja un preşedinte, poate şi un ajutor. Şi un antrenor, cu tot staff-ul lui.-Un antrenor care să mai fi câştigat în viaţa lui ceva. Va răspunde în faţa acţionarilor clubului, copiii mei. Eu n-am mai avut resurse, ei au venit cu bani şi au susţinut acest club.

Să nu se înţeleagă că vinde clubul. Doar eu mă retrag. O să predau această activitate, noua echipă va fi gestionată de fiul meu. Eu voi fi un fost acţionar, am o vârstă. Decizia o luasem pentru anul viitor, dar o iau acum, e mai bine. Doamne fereşte, fac vreun infarct”, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și