Închide meniul

Adrian Mititelu se retrage de la FC U Craiova 1948, după înfrângerea cu Rapid: „A fost ultima zi în care m-am implicat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2023, 0:24

Adrian Mititelu se retrage de la FC U Craiova 1948, după înfrângerea cu Rapid: „A fost ultima zi în care m-am implicat!

Adrian Mititelu a făcut un anunţ bombă

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Adrian Mititelu a anunţat că se retrage de la FC U Craiova 1948, după înfrângerea cu Rapid. Acesta a dezvăluit că echipa din Bănie va fi condusă de fiul său, care va fi susţinut şi de alţi oameni în conducere. De asemenea, Mititelu a mai anunţat că oltenii vor avea un preşedinte şi un antrenor nou în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a dezvăluit că vrea să fac un pas în spate la FC U Craiova 1948, motiv pentru care nu se va mai implica la echipă. Acesta a declarat că va lăsa totul pe seama fiului său, Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu se retrage de la FC U Craiova 1948, după înfrângerea cu Rapid

„Felicit echipa Rapid. Au fost mai buni decât noi, mai proaspeţi, mai rapizi. Merită cu prisosinţă victoria. I-a mai ajutat şi arbitrajul, la golul de 2-1 a fost fault. Dar astăzi ne băteau oricum. Cred că avem cel mai bun atac din România, dar poate nu am fost inspiraţi cu fundaşii centrali.

Am încercat fel şi fel de chestii, nu am reuşit. Rapid ne-a făcut un mare bine. M-au convins să iau o hotărâre. Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în fotbal. Am făcut puşcărie nevinovat, am 20 de ani de fotbal. Tribuna a doua m-a înjurat.

A sosit momentul să mă retrag. E păcat, pentru că am făcut multe lucruri bune. Trebuie să dăm clubul pe mâna unora care sunt mai buni.

Reclamă

Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în activitatea echipei. Eram foarte preocupat, inclusiv şi de curăţenia de la bază. Am pus suflet, sunt 20 de ani. Clubul îl vom da pe mâna unor profesionişti. Pe mine nu mă veţi mai vedea. Fiul meu m-a convins că fac pasul acesta. Am o vârstă şi-mi ajunge.

Săptămâna viitoare vom angaja un preşedinte, poate şi un ajutor. Şi un antrenor, cu tot staff-ul lui.-Un antrenor care să mai fi câştigat în viaţa lui ceva. Va răspunde în faţa acţionarilor clubului, copiii mei. Eu n-am mai avut resurse, ei au venit cu bani şi au susţinut acest club.

Să nu se înţeleagă că vinde clubul. Doar eu mă retrag. O să predau această activitate, noua echipă va fi gestionată de fiul meu. Eu voi fi un fost acţionar, am o vârstă. Decizia o luasem pentru anul viitor, dar o iau acum, e mai bine. Doamne fereşte, fac vreun infarct”, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Aurelian Chiţu, reacţie fermă după FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5: „Am fost fricoşi! Este o situaţie rea!”

Aurelian Chiţu a avut o reacţie fermă după ce FC U Craiova 1948 a fost învinsă de Rapid, pe teren propriu, cu scorul de 3-5. Atacantul oltenilo s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul obţinut, şi a declarat faptul că jucătorii olteni au fost fricoşi şi nu au ştiu să profite de avantajul oferit de golul marcat în minutul 4.

„Am fost fricoși, am jucat numai cu mingea lungă. Păcat, trebuia să jucăm cu încredere, a fost un început perfect cu acel 1-0.

Am început foarte bine și apoi am început să greșim foarte mult. Parcă câștigasem deja meciul, așa ne-am comportat. Ne-am relaxat, parcă se terminase meciul. Este o situație rea, asta e.

Păcat că nu adunăm puncte, marchez și jucăm în play-out. Cred că va fi foarte greu să ajungem în play-off dacă jucăm așa. Este incredibil, trebuie să schimbăm ceva”, a declarat Aurelian Chiţu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și