Închide meniul

Adrian Mititelu s-a năpustit asupra lui Gigi Becali, din cauza lui Andrea Compagno: „Şi-a bătut joc de jucători”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 ianuarie 2024, 12:19

Reclamă
Adrian Mititelu s-a năpustit asupra lui Gigi Becali, din cauza lui Andrea Compagno: „Şi-a bătut joc de jucători

Adrian Mititelu nu îl vede Gigi Becali campion

Adrian Mititelu şi Gigi Becali / colaj AS.ro / Hepta

Adrian Mititelu s-a năpustit asupra lui Gigi Becali, din cauza situaţiei în care a ajuns Andrea Compagno. Patronul celor de la FC U Craiova a spus că Becali le-a făcut mult rău jucătorilor pe care îi are la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că e dispus să îl vândă pe Andrea Compagno pentru suma de 400.000 de euro, deşi l-a cumpărat de la Adrian Mititelu cu 1.500.000 de euro.

Adrian Mititelu s-a năpustit asupra lui Gigi Becali, din cauza lui Andrea Compagno

Domnul Becali și-a bătut joc de propriii jucători, în sensul că el i-a stabilit prețul ăsta derizoriu. Normal, cine se mai omoară să îl ia pe Andrea Compagno? Lui Andrea la vară îi expiră contractul, el are doi plus doi la Steaua (n.r. FCSB). Și probabil că impresarul lui așteaptă să îl ducă la vară liber, să ia și el vreun milion la semnătură, dacă domnul Becali l-a decredibilizat în halul ăsta. Și-a distrus propriul jucător cu declarațiile. Cum să mai iei o sumă importantă când tu spui că vrei să scapi de el?”, a spus Adrian Mititelu la prosport.ro.

Gigi Becali, atac fără milă la Andrea Compagno

Gigi Becali a lansat un atac fără milă la Andrea Compagno, chiar înainte să se reia campionatul. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că este gata să se despartă de atacantul italia pe care plătea 1.5 milioane de euro în urmă cu un an şi jumătate.

Compagno a intrat în dizgraţia patronului, cu toate că a fost golgheterul roş-albaştrilor sezonul trecut. A marcat atunci de 15 ori în Liga 1. În actuala ediţie de campionat are 4 goluri în 17 apariţii.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a primit o ofertă de 400.000 de euro de la Netchi Baku şi că şi-a redus pretenţiile financiare. Este dispus să îl vândă cu această sumă pe vârful de 27 de ani.

I-am dat hârtie să plece, să vedem ce zic și ei. Crezi că mă interesează de Compagno? Pentru mine, la ora asta, nu contează decât atât: ei trebuie să respecte contractul„, a declarat Gigi Becali la orangesport.ro.

Chiar dacă l-au dat afară pe Adi Mutu, azerii sunt dispuşi să îl aducă în continuare pe atacantul care era pe placul „Briliantului”.

Reclamă 4 / 0/3

Am auzit. Cei de la Neftchi m-au întrebat astăzi. Le-am spus că da. E un fotbalist care sezonul trecut s-a bătut cu Dugandzic la titlul de golgheter. Chiar dacă e un campionat diferit, în Azerbaidjan se joacă mult pe tranziție, s-ar descurca„, a spus Adi Mutu zilele trecute la Digi Sport.

Andrea Compagno ar putea pleca în Azerbaidjan chiar înainte de primul meci al FCSB-ului din 2024. Trupa lui Elias Charalambous primeşte luni vizita celor de la UTA Arad. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 20:00.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și