Închide meniul

Adrian Mititelu s-a prăbușit după înfrângerea cu FCSB: „De 20 de ani mă chinui să îl bat pe Gigi Becali”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 23:58

Adrian Mititelu s-a prăbușit după înfrângerea cu FCSB: De 20 de ani mă chinui să îl bat pe Gigi Becali”

Adrian Mititelu s-a prăbușit după înfrângerea cu FCSB

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu s-a prăbușit după înfrângerea cu FCSB. Patronul celor de la FCU Craiova a vorbit despre rezultatul înregistrat în partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FCSB și FCU Craiova s-a încheiat cu victoria vicecampioanei, cu scorul de 2-1. Meciul care a contat pentru etapa a 16-a din Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Mititelu s-a prăbușit după înfrângerea cu FCSB. Ce a spus despre Giovanni Costantino

După o nouă înfrângere în fața celor de la FCSB, patronul oltenilor a vorbit despre prestația echipei sale. Acesta a menționat faptul că jucătorii lui Giovanni Costantino nu ar fi meritat să obțină victoria.

Totodată, Adrian Mititelu a dezvăluit faptul că are încredere în tehnicianul italian și speră că, pe viitor, FCU Craiova va deveni o echipă competitivă.

„E un handicap, credeam că se întâmplă ceva în seara asta. Poate data viitoare. De 20 de ani mă chinui să-l bat pe domnul Gigi Becali. În seara asta nici nu meritam. Nu au putut. Am început bine jocul, dar am luat două goluri în două minute, pe greșeli personale. E o lecție pentru noi, sperăm să învățăm din ea. Noi așteptăm victoriile, pare un an compromis.

Reclamă

Vrem să ne adunăm, știm unde am greșit. Să încercăm să luăm deciziile cele mai bune. Sper să avem și rezultate într-o zi. Jucători avem, dar se pare că nu se leagă prea multe. Eu am încredere că acest antrenor va reuși să creeze o echipă competitivă. Eu sunt convins că o să-i învingem exact când le va fi cel mai greu”, a spus Adrian Mititelu, după meci.

Vali Creţu, eliminat în FCSB – FCU Craiova 2-1

Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor riscă să stârnească furia patronului Gigi Becali. Jucătorul în vârstă de 34 de ani a fost titular pentru a 3-a oară în această stagiune. A profitat de suspendarea lui Alexandru Pantea, care a fost avertizat în eşecul cu Rapid.

Vali Creţu a primit primul cartonaş galben al meciului cu FCU, de pe Arena Naţională, în minutul 44. Şi-a lăsat echipa în inferioritate în repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 57, Creţu a încercat o pasă pe culoar. Bahassa a intrat în posesia mingii, moment în care fundaşul FCSB-ului a intrat prin alunecare. Talpa ghetei lui s-a oprit pe tibia francezului, care a urlat de durere. Staff-ul medical al grupării din Bănie a intrat imediat pe teren.

Adrian Cojocaru nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu lui Vali Creţu. Acesta nu a protestat şi s-a dus la vestiare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și