Închide meniul

Adrian Mititelu se dezice de suspiciunile de „blat” ale lui Marcel Puşcaş! Când s-ar rejuca Sepsi – FC U Craiova: „Am vorbit şi la Ligă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 6 martie 2023, 23:29

Adrian Mititelu se dezice de suspiciunile de blat” ale lui Marcel Puşcaş! Când s-ar rejuca Sepsi – FC U Craiova: Am vorbit şi la Ligă!”

Adrian Mititelu se dezice de suspiciunile de „blat” ale lui Marcel Puşcaş

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Adrian Mititelu se dezice de suspiciunile de „blat” ale lui Marcel Puşcaş
  • 54 de ani are Adrian Mititelu

Adrian Mititelu se dezice de suspiciunile de „blat” ale lui Marcel Puşcaş! În plus, patronul clubului FC U Craiova a dezvăluit când s-ar putea juca meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, care a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 7 din Liga 1, cu 40 de puncte obținute după 29 de meciuri jucate.

Adrian Mititelu se dezice de suspiciunile de „blat” ale lui Marcel Puşcaş

Adrian Mititelu susține că se dezice de suspiciunile de „blat” despre care Marcel Pușcaș a scris, pe Facebook, înaintea partidei Sepsi – CFR Cluj, 2-2.

Reclamă

Totodată, omul de afaceri din Bănie a dezvăluit că meciul dintre Sepsi și FC U Craiova, oprit din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni, s-ar putea rejuca săptămâna viitoare, miercuri sau joi.

„Opinia lui Marcel Puşcaş e o opinie personală. A făcut-o dumnealui, nu e poziţia clubului. Azi am fost foarte vehement, nu am avut nicio emoţie că CFR nu a jucat corect.

Reclamă

Ce spune Marcel Puşcaş pe Facebook, ce spune în cărţi… şi-a câştigat dreptul de a vorbi liber. Argumentele lui se bazau pe istoria timpului trecut din fotbalul românesc. Noi nu suntem părtaşi la astfel de afirmaţii. Suntem o ţară liberă, democrată.

Pe teren suntem cu un punct mai mult decât Sepsi. Meciul se va juca 100%, nu există nicio şansă să nu se joace. Am vorbit şi la Ligă, meciul se poate juca săptămâna viitoare, miercuri sau joi. Miercuri sau joi se va juca FCU – Sepsi, indiferent ce se va întâmpla în ultima etapă”, a declarat Adrian Mititelu, pentru digisport.ro.

Marcel Pușcaș, suspiciuni de „blat” înainte de Sepsi – CFR Cluj

Am pornit din Craiova. Destinația finală este Sfântu Gheorghe. Azi, de la 20:30, Sepsi, fostă IMASA, joacă un meci important pentru calificarea în play-off. Voi fi la fața locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie. Deviza lui principală era: «La tine acasă dai tu două goluri, la mine acasă dau eu două». Simplu și poți fi in primele șase echipe.

Reclamă 4 / 0/3

La el a ținut tactica asta vreo 10 ani. Bine, dar asta era pe vremea lui Naș’ Mircea Sandu. Azi e imposibil ca cineva să se preteze la așa ceva. S-au schimbat multe lucruri radical în fotbalul românesc. Am scăpat de «pădureni» și-am rămas cu predictibilitatea. Se va juca corect și va câstiga cel mai bun. Adică, Sepsi. Abia aștept s-ajung!”, se arată în mesajul transmis de Marcel Pușcaș, pe Facebook, înaintea partidei Sepsi – CFR Cluj, 2-2.

„Ne luptăm pentru câştigarea campionatului. Nu putem câştiga campionatul fără victorii. Sunt în luptă directă cu Sepsi. E treaba lor ce discută cei de la Craiova. Vom sesiza Comisia de Disciplină. Nu putem câştiga campionatul fără victorii. Ce e Marcel Puşcaş? În calitate de ce a declarat aşa ceva? Trebuie să răspundă pentru declaraţiile lui. Provine dintr-o perioadă în care existau asemenea practici. Dacă domnul Puşcaş crede că poate câştiga campionatul fără victorii, el ştie”, a spus Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, în exclusivitate, pentru AS.ro.

În ultima etapă din sezonul regular, FC U Craiova o va întâlni, în deplasare, pe FC Hermannstadt. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”