Închide meniul

„Când nu ai bani, ai aere de prost!” Derapaj brutal la şefii de la Dinamo, după scandalul biletelor de la derby-ul cu Rapid

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 ianuarie 2024, 11:35

„Când nu ai bani, ai aere de prost! Derapaj brutal la şefii de la Dinamo, după scandalul biletelor de la derby-ul cu Rapid

Atac violent la şefii de la Dinamo, după scandalul biletelor de la derby-ul cu Rapid

Andrei Nicolescu susţine declaraţii după un meci / AntenaSport

Dumitru Dragomir a lansat un derapaj brutal la şefii de la Dinamo, după scandalul biletelor de la derby-ul cu Rapid. Galeria Rapidului a refuzat să meargă la derby-ul de pe Arena Naţională din cauza faptului că dinamoviştii nu i-au lăsat la primul inel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galeria Rapidului a preferat să vadă derby-ul pe pe stadionul din Giuleşti, acolo unde a făcut o atmosferă senzaţională. Echipa lui Cristiano Bergodi a câştigat derby-ul cu 2-1.

Derapaj brutal la şefii de la Dinamo, după scandalul biletelor de la derby-ul cu Rapid

Dumitru Dragomir i-a pus la zid pe şefii de la Dinamo şi le-a transmis că puteau câştiga bani de pe urma rivalilor, dacă le permiteau să stea la primul inel.

Ce conducători or fi în țara asta când ei mor de foame și nu le dă inelul 1 celor de la Rapid. Să fii venit de la Rapid 25.000 de oameni, le luai banii. Dinamo moare de foame și ei se încăpățânează să le dea ultimul inel. Am văzut ieri la Craiova, îi băgaseră pe ăștia de la Steaua sus într-un colț.

Dă-le bă frate, era un cap de tribună gol tot. Lasă-i bă băiatule să se desfășoare, stau și mă gândesc. Îl sunam pe Șucu și îi spuneam domne spune-le celor de la Rapid să vină să le dau 15.000 de bilete conducerii Rapidului și Rapid să dea biletele. Unde? Inelul 1, tribuna a doua, tot.

Reclamă

Cu banii care îi câștigai aici cumpărai un jucător de valoare, nu troglodiții care i-au cumpărat până acum. Cine au jucat bine, dacă joci bine o bagi în ațe. Am o impresie bună despre Nicolescu. Când nu ai bani, ai aere de prost și lumea te crede inferior”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Sărbătoare în Giuleşti, după Dinamo – Rapid 1-2

A fost sărbătoare în Giuleşti, după Dinamo – Rapid 1-2! Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus în mod dramatic în derby-ul de pe Arena Naţională, scor 2-1. Golul victoriei a fost marcat de Burmaz în minutul 90.

Rapid a jucat fără fanii săi pe Arena Naţională, după ce galeria giuleştenilor a boicotat partida. Fanii lui Rapid nu s-au înţeles cu Dinamo în ceea ce priveşte numărul de bilete pentru meciul de pe Arena Naţională, motiv pentru care fanii rapidişti au urmărit partida de pe stadionul din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

La scurt timp după fluierul final de pe Arena Naţională, jucătorii lui Rapid s-au urcat în autocar şi au plecat spre Giuleşti. Acolo au fost aşteptaţi de fani, care i-au întâmpinat aşa cum se cuvine şi au sărbătorit victoria în faţa rivalilor.

Cu echipamentele de joc pe ei, jucătorii lui Cristiano Bergodi au păşit pe gazonul din Giuleşti şi s-au îndreptat către peluza în care fanii rapidişit au urmărit meciul cu Dinamo. Imediat a început sărbătoarea. Jucătorii au cântat şi au aprins torţe alături de fani.

Fanii lui Rapid nu au mai mers pe Arena Naţională după ce li s-au promis 5000 de bilete pentru această partidă. Între timp, aceştia au primit 2800 de bilete, la inelul 3 al celui mai mare stadion al ţării. În semn de protest, aceştia nu au mai mers la meci. Pe Arena Naţională au fost 13.425 de spectactori la Dinamo – Rapid, din etapa cu numărul 23 din Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și