Închide meniul

Adrian Mititelu și fiul său, pedepse imense după incidentele de la meciul cu UTA. Decizia drastică a Comisiei de Disciplină

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 16:59

Reclamă
Adrian Mititelu și fiul său, pedepse imense după incidentele de la meciul cu UTA. Decizia drastică a Comisiei de Disciplină

Basarab Panduru, ironic după scandalul uriaș dintre Adrian Mititelu și fiul lui

Adrian Mititelu, alături de fiul său / Instagram Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu și fiul său au primit niște pedepse imense după incidentele de la meciul cu UTA. Patronul celor de la FCU Craiova, dar și Adrian Mititelu Jr. au fost sancționați dur de oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, la partida cu UTA, de pe 29 octombrie, câștigată de arădeni cu 3-2, cei doi l-au amenințat și scupiat pe arbitrul Marian Barbu. Oficialul a notat toate aceste evenimente în raportul de joc, iar acum cei doi au fost sancționați drastic.

Adrian Mititelu și fiul său, pedepse imense după incidentele de la meciul cu UTA. Suspendați pentru 6 și 4 luni

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au publicat un comunicat în care este arătată decizia Comisiei de Disciplină a FRF, în care se arată sancțiunile primite de Adrian Mititelu și Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Junior a primit două sancțiuni deosebit de dure: o suspendare de 6 luni și o amendă de 27.000 de lei, dar și o altă suspendare de 12 meciuri și o amendă de 7.900 de lei.

În cazul acestuia, regulamentul prevede executarea celei mai grave fapte, iar astfel acesta va ispăși suspendarea de 6 luni și va achita cea mai mare amendă.

Reclamă
Reclamă 4

Acesta a fost sancționat pentru:

De cealaltă parte, patronul de la FCU Craiova a fost suspendat pentru 4 luni și a primit o amendă în valoare de 13.600 de lei.

Patronul a fost sancționat pentru încălcarea articolului 55 din Regulamentul Disciplinar. Acesta prevede: „persoanele care ameninţă sau intimidează o persoană (arbitru, jucător, antrenor, oficial, etc.) vor fi suspendate de la 2 la 4 luni, dacă fapta este săvârşită de un oficial sau o altă persoană”.

Reclamă

Aceste suspendări nu îi vor afecta foarte tare pe cei doi, având în vedere efectul acestora. Adrian Mititelu și fiul acestuia nu vor avea acces pe terenul de joc, în tunel, pe culoarele de acces și la vestiare. De asemenea, și clubul a fost amendat cu 10.000 și 20.000 de lei, din care va plăti doar amenda cea mai mare.

„O să vă împăcați vreodată cu Adrian Mititelu?” Mihai Rotaru a oferit un răspuns de senzație

În cadrul unui interviu, Mihai Rotaru a fost întrebat dacă ar accepta o posibilă împăcare cu Adrian Mititelu. Acesta a dezvăluit faptul că nu ar refuza o posibilă discuție cu patronul celor de la FCU Craiova, într-o anumită situație. De asemenea, acesta a declarat faptul că nu ia în calcul o posibilă fuziune cu FCU Craiova.

„Chiar nu ne interesează, noi facem fotbal. Eu nu m-am certat cu nimeni, nu o să mă cert vreodată! Noi nu suntem în războaie, ceilalți sunt în războaie. Noi nu avem războaie cu nimeni, noi jucăm fotbal.

Noi avem terenul de joc, suporterii pentru care jucăm, orașul pentru care jucăm. Nu vrem să ne războim cu nimeni. Să unim echipele? Exclus!

Nimeni din clubul nostru nu a vorbit niciodată despre fuziune. Ei întotdeauna. Acum când au văzut că nu se pune problema, păi v-a întrebat cineva? În rest, nu am nimic cu nimeni, discut cu oricine. În momentul în care coboară foarte jos nu am cum să mă asociez”, a spus Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și