Închide meniul

Adrian Mititelu, supărat pe fundaşi, după FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5: „Apărare de cascadorii râsului”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 august 2023, 8:39

Adrian Mititelu, supărat pe fundaşi, după FC U Craiova 1948 – Rapid 3-5: „Apărare de cascadorii râsului

Adrian Mititelu, supărat pe fundaşi, după FC U Craiova 1948 - Rapid 3-5

Adrian Mititelu, patron FC U Craiova 1948 / Hepta

Adrian Mititelu, supărat pe fundaşi, după înfrângerea cu Rapid. Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a fost extrem de supărat după înfrângerea echipei sale, scor 3-5, cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu a felicitat formaţia din Giuleşti pentru victorie şi s-a plâns de greşelile din apărarea echipei sale. Patronul oltenilor a recunoscut că pierderea lui Duarte se simte din plin şi crede că Rapid ar fi câştigat chiar dacă golul lui Săpunaru ar fi fost anulat, pentru fault la Baeten.

Adrian Mititelu, supărat pe fundaşi, după înfrângerea cu Rapid: „Pierderea lui Duarte este mai mare decât mă aşteptam”

FC U Craiova 1948 se află pe locul 13 după 7 etape, cu 6 puncte, în timp ce Rapid a urcat pentru moment pe locul 3, cu 11 puncte, în condiţiile în care mai multe echipe au chiar şi două meciuri mai puţin disputate.

„Am luat din nou patru. Cinci, pardon! S-a mărit. Felicit echipa Rapid, a câștigat pe merit. Cei de la Rapid au fost mai buni, mai bine instruiți, mai proaspeți, mai rapizi.

Merită victoria, chiar dacă i-a mai ajutat puțin și arbitrajul. Eu zic că la golul de 2-1 a fost fault la Baeten, dar nu mai contează, azi ne băteau oricum.

Reclamă

Eu cred că avem cel mai bun atac din România și o apărare de cascadorii râsului. Asta arată că nu am fost cei mai inspirați cu fundașii și că pierderea lui Duarte este mai mare decât mă așteptam”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit digisport.ro.

Etapa viitoare, FC U Craiova 1948 va juca tot pe teren propriu, atunci când va primi vizita campioanei României, Farul Constanţa, urmând ca în etapa a noua să meargă la Bucureşti, pentru meciul cu Dinamo.

În ceea ce o priveşte pe Rapid, echipa lui Cristiano Bergodi se pregăteşte pentru derby-ul de săptămâna viitoare de pe teren propriu cu Dinamo, după care va merge la Galaţi, pentru meciul cu Oţelul.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu se retrage de la FC U Craiova 1948, după înfrângerea cu Rapid

Adrian Mititelu a dezvăluit că vrea să fac un pas în spate la FC U Craiova 1948, motiv pentru care nu se va mai implica la echipă. Acesta a declarat că va lăsa totul pe seama fiului său, Adrian Mititelu Jr.

„Am încercat fel şi fel de chestii, nu am reuşit. Rapid ne-a făcut un mare bine. M-au convins să iau o hotărâre. Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în fotbal. Am făcut puşcărie nevinovat, am 20 de ani de fotbal. Tribuna a doua m-a înjurat.

A sosit momentul să mă retrag. E păcat, pentru că am făcut multe lucruri bune. Trebuie să dăm clubul pe mâna unora care sunt mai buni.

Astăzi a fost ultima zi în care m-am implicat în activitatea echipei. Eram foarte preocupat, inclusiv şi de curăţenia de la bază. Am pus suflet, sunt 20 de ani. Clubul îl vom da pe mâna unor profesionişti. Pe mine nu mă veţi mai vedea. Fiul meu m-a convins că fac pasul acesta. Am o vârstă şi-mi ajunge.

Săptămâna viitoare vom angaja un preşedinte, poate şi un ajutor. Şi un antrenor, cu tot staff-ul lui.-Un antrenor care să mai fi câştigat în viaţa lui ceva. Va răspunde în faţa acţionarilor clubului, copiii mei. Eu n-am mai avut resurse, ei au venit cu bani şi au susţinut acest club.

Să nu se înţeleagă că vinde clubul. Doar eu mă retrag. O să predau această activitate, noua echipă va fi gestionată de fiul meu. Eu voi fi un fost acţionar, am o vârstă. Decizia o luasem pentru anul viitor, dar o iau acum, e mai bine. Doamne fereşte, fac vreun infarct”, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și