Închide meniul

Adrian Mititelu, susținut de rivalul Mihai Rotaru după ce FC U Craiova 1948 a pierdut la masa verde cu Sepsi: „A făcut rău fotbalului românesc!”

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 11:06

Reclamă
Adrian Mititelu, susținut de rivalul Mihai Rotaru după ce FC U Craiova 1948 a pierdut la masa verde cu Sepsi: A făcut rău fotbalului românesc!”

Adrian Mititelu, dezvăluiri dramatice

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu este susținut de rivalul Mihai Rotaru, după ce Comisia de Disciplină a decis ca FC U Craiova 1948 să piardă la masa verde duelul cu Sepsi. Patronul de la Universitatea Craiova nu este de acord cu decizia luată, și îl trage la răspundere pe arbitrul Andrei Chivulete, cel care a decis să întrerupă meciul și să trimită jucătorii la vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 și-a aflat pedeapsa, după scandările xenofobe ale fanilor de la partida cu Sepsi. Oltenii au pierdut la masa verde meciul, și sunt obligați să joace următoarele șase meciuri din deplasare fără spectatori. Decizia a stârnit un val de reacții în fotbalul românesc, iar ultimul care a comentat-o a fost Mihai Rotaru.

Adrian Mititelu, susținut de rivalul Mihai Rotaru după ce FC U Craiova a pierdut partida cu Sepsi

Mihai Rotaru este de părere că centralul meciului dintre FC U Craiova 1948 și Sepsi ar fi trebuit să judece altfel faza, deoarece s-a pus singur într-o lumină proastă.

Patronul Universității Craiova consideră că scandările fanilor nu au fost doar xenofobe, ci și naționaliste și chiar separatiste, scandări care pot deveni periculoase pe arenele din România.

Totodată, finanțatorul trupei din Bănie a mai spus că decizia Comisie de Disciplină nu afectează doar echipele FC U Craiova 1948 și Sepsi, ci și alte formații care se luptă pentru un loc de play-off, iar exemplu este Chindia Târgoviște.

Reclamă

„Trebuie gândit felul în care a intervenit domnul Chivulete faza, a făcut rău fotbalului românesc. Eu cred că el are o problemă, pentru că nu cred că va fi delegat la meciurile din play-off.

S-a creat un curent, nu xenofob, dar să nu uităm că galeriile sunt naționaliste, iar tu prin decizia asta poți fi pus în postură proastă. Putea regândi cu totul altfel faza, mai bine nici nu-i mai scotea de la vestiare.

Chivulete cu observatorul trebuiau să ia împreună o altă decizie. Scandarea Ria, Ria, Ungaria poate fi considerată xenofobă, pentru că fanii unei echipe din România o strigă, nu una din străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

Mie nu mi se pare în regulă să se întâmple așa ceva, adică trebuie să fim atenți la ambele părți, pentru că nu sunt în regulă multe scandări de pe stadioane și în acest caz pot fi periculoase!

Nu iei decizia asta la mijlocul campionatului, ce vină au cei de la Chindia Târgoviște că ei sunt defavorizați în lupta de play-off cu Sepsi din cauza acestui meci?”, a declarat Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Motivul pentru care Sepsi a câştigat la masa verde partida cu FC U Craiova 1948

S-a aflat motivul pentru care Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida cu FC U Craiova 1948. Se pare că decizia a fost luată în favoarea covăsnenilor, după ce clubul oltean nu i-a înştiinţat pe aceştia să nu îi primească pe suporterii trupei din Bănie pe stadion, anunţă gsp.ro.

FC U Craiova 1948 se pare că a fost găsită vinovată, după ce nu i-a înştiinţat pe cei de la Sepsi ca Jandarmeria să nu îi primească pe fanii olteni pe arena din Sfântul Gheorghe.

În acest context, vina scandalului xenofob creat ulterior de fani a fost a celor de la FC U Craiova 1948, tocmai pentru că nu a notificat clubul gazdă. Partida a fost întreruptă definitiv de centralul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și