Închide meniul

Motivul pentru care Sepsi a câştigat la masa verde partida cu FC U Craiova 1948. Cum a ajuns Comisia de Disciplină la această decizie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 februarie 2023, 21:34

Motivul pentru care Sepsi a câştigat la masa verde partida cu FC U Craiova 1948. Cum a ajuns Comisia de Disciplină la această decizie

Motivul pentru care Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida cu FC U Craiova 1948

Andrei Chivulete, în timpul meciului dintre Sepsi şi FC U Craiova 1948/ Hepta

S-a aflat motivul pentru care Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida cu FC U Craiova 1948. Se pare că decizia a fost luată în favoarea covăsnenilor, după ce clubul oltean nu i-a înştiinţat pe aceştia să nu îi primească pe suporterii trupei din Bănie pe stadion, anunţă gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a publicat miercuri decizia finală, după scandalul xenofob care a dus la anularea partidei dintre Sepsi şi FC U Craiova 1948. Oltenii au pierdut meciul cu 0-3 şi sunt obligaţi ca următoarele şase partide din deplasare să le joace fără spectatori.

Motivul pentru care Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida cu FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 se pare că a fost găsită vinovată, după ce nu i-a înştiinţat pe cei de la Sepsi ca Jandarmeria să nu îi primească pe fanii olteni pe arena din Sfântul Gheorghe.

În acest context, vina scandalului xenofob creat ulterior de fani a fost a celor de la FC U Craiova 1948, tocmai pentru că nu a notificat clubul gazdă. Partida a fost întreruptă definitiv de centralul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0.

„Dacă ar fi notificat în scris clubul gazdă și Jandarmeria să nu-i primească pe suporterii proprii pe stadion, mai exact în sectorul rezervat oaspeților, răspundea Sepsi pentru incidentele provocate de fanii olteni, iar verdictul comisiei ar fi fost 3-0 pentru Craiova.

Reclamă

Delegatul lui FCU trebuia să discute aceste aspecte și la ședința tehnică de dinainte meciului, să întrebe de ce sunt suporteri în sectorul oaspeților. «I-ați primit voi? Le-ați vândut voi bilete? E treaba voastră, răspundeți!». N-a fost decisiv faptul că responsabilul de securitate a semnat pentru preluarea sectorului rezervat galeriei oaspete.

Craiova a greșit că s-a dezis doar din vorbe de fanii proprii. Nu are nicio relevanță faptul că a anunțat că nu organizează deplasarea galeriei”, se arată în mesajul transmis de o persoană implicată în dosarul scandalului de la Sepsi, conform sursei citate mai sus.

Basarab Panduru, revoltat de decizia FRF de la Sepsi – FC U Craiova 1948

Basarab Panduru s-a declarat revoltat de decizia luată de FRF în cazul meciului oprit Sepsi – FC U Craiova 1948. Comisia de Disciplină din cadrul Federației a dat un verdict aspru pentru formația din Bănie. Oltenii au pierdut meciul cu scorul de 0-3, dar au fost și obligați să dispute următoarele 6 meciuri din deplasare fără suporteri.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia l-a șocat pe Basarab Panduru, care nu poate înțelege logica din spatele verdictului dat de oficialii FRF. Analistul TV nu găsește o explicație pentru care oltenii nu au voie cu suporteri doar la meciurile din deplasare.

„De ce doar în deplasare (n.r. interdicţia primită de galeria U Craiova 1948)? Cum ai ales asta, doar în deplasare? Că nu am mai auzit… cred că nu a fost niciodată în istoria fotbalului aşa ceva.

Doar în deplasare, adică nu acasă şi doar în deplasare, cum au gândit? Că e interesant, să ştiu şi eu aşa, cât de cât, pentru mine. Nu că m-ar interesa aşa.

Acolo s-a întâmplat şi acolo plăteşti, în deplasare? Ce e asta? Nu e nicio logică, bănuim noi. Nu am auzit în viaţa mea aşa ceva, doar în deplasare.

Pare ciudat, nu am treabă şase etape, dacă asta ai hotărât, ok, dar acum să zici şase etape în deplasare…”, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și