Închide meniul

Adrian Mititelu, un car de nervi: „Fiului meu i s-a luat dreptul la muncă un an, dar Săpunaru e considerat erou!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2022, 13:09

Reclamă
Adrian Mititelu, un car de nervi: „Fiului meu i s-a luat dreptul la muncă un an, dar Săpunaru e considerat erou!

Adrian Mititelu e patron la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a fost un car de nervi când a vorbit despre episodul de anul trecut, cu fiul său, Adrian Mititelu Jr, şi Cristi Săpunaru în prim plan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci, fiul patronului de la FC U Craiova 1948, a fost acuzat că a aruncat o sticlă pe terenul de joc în timpul meciului, în direcția lui Cristi Săpunaru.

Adrian Mititelu, un car de nervi

„Fiul meu este administratorul clubului. Practic este conducătorul clubului. El nu mai are voie să-și desfășoare activitatea. I s-a interzis dreptul la muncă. Deși a fost catalogat oficial la acel meci, nu a aruncat el. Acea sticlă a fost aruncată pe terenul de joc de o altă persoană, dar nu mai contează. Era o sticlă de plastic cu 15% lichid în ea. Da, era o persoană din grupul lui, dar provocat tot de Săpunaru, care a început să înjure la adresa lui.

Era un meci fără suporteri, erau circa 20-30 de persoane din rândul ambelor tabere. Sticla nici nu a fost aruncată spre Săpunaru, ci în apropierea lui, nu cumva să-l lovească în cap. Să zicem că a făcut cineva o abatere din grupul lui, dar primește un an interdicție de a munci. Dacă conducătorul unui club în mod oficial nu poate participa la meciuri, efectiv i s-a interzis dreptul la muncă.

Săpunaru vine și bruschează jandarmii, lovește, urlă, țipă, 20 de inși nu-l pot ține, dar n-are nicio problemă. Din contră, este erou într-o anumită parte a lumii. Eu a trebuit să blochez după acest incident 150-200 de așa-ziși prieteni de pe Facebook pentru că erau suporteri rapidiști. Înjurături și amenințări de cea mai joasă speță pe care le-am primit pe telefon”, a răbufnit Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă

Ilie Dumitrescu face scut în jurul lui Cristi Săpunaru

Ilie Dumitrescu îi ia apărarea lui Cristi Săpunaru, după incidentele din meciul FC U Craiova 1948 – Rapid. Fostul internaţional consideră că fundaşul nu ar trebui suspendat, fiind nevoie de mai multe probe în scandalul imens inscat la finalul partidei din Bănie.

Ilie Dumitrescu a explicat de ce consideră că Săpunaru nu ar trebui suspendat. Fotul internaţional este de părere că meciul dintre Rapid şi FC U Craiova 1948 nu a fost unul lipsit de incidente, chiar şi fără cel al cărui protagonist a fost căpitanul giuleştenilor.

„Au gestionat inteligent momentul ăsta. E inteligent, pentru că, totuși, poate n-au toate datele de la evenimentul respectiv, trebuie să mai adune ceva probe. Eu n-aș fi de acord să îl suspende pe Săpunaru.

Reclamă

Pe plan sportiv, el își face treaba foarte bine, e unul dintre liderii acestei echipe. A fost un context special acolo, trebuie să luăm în calcul și asta. N-a fost pe Wembley și era totul țiplă și a venit Săpunaru să strice toată treaba”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12 4 oct.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și