Închide meniul

Ilie Dumitrescu face scut în jurul lui Cristi Săpunaru: „N-aş fi de acord să îl suspende. E liderul echipei”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2022, 8:21

Ilie Dumitrescu face scut în jurul lui Cristi Săpunaru: „N-aş fi de acord să îl suspende. E liderul echipei

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ilie Dumitrescu îi ia apărarea lui Cristi Săpunaru, după incidentele din meciul FC U Craiova 1948 – Rapid. Fostul internaţional consideră că fundaşul nu ar trebui suspendat, fiind nevoie de mai multe probe în scandalul imens inscat la finalul partidei din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru nu a primit încă o decizie din partea Comisiei de Disciplină a FRF, după ce a sărit la bătaie la finalul meciului cu oltenii lui Marius Croitoru. Căpitanul giuleştenilor riscă o amendă şi o suspendare pe mai multe etape, ceea ce ar putea fi o lovitură pentru trupa pregătită de Adi Mutu.

Ilie Dumitrescu face scut în jurul lui Cristi Săpunaru

Ilie Dumitrescu a explicat de ce consideră că Săpunaru nu ar trebui suspendat. Fotul internaţional este de părere că meciul dintre Rapid şi FC U Craiova 1948 nu a fost unul lipsit de incidente, chiar şi fără cel al cărui protagonist a fost căpitanul giuleştenilor.

Totodată, Ilie Dumitrescu este de părere că, pe plan sportiv, fundaşul lui Adi Mutu este unul dintre cei mai importanţi jucători din cadrul echpei, fiind nevoie de mai multe probe pentru a se lua o decizie drastică în privinţa sa.

„Au gestionat inteligent momentul ăsta. E inteligent, pentru că, totuși, poate n-au toate datele de la evenimentul respectiv, trebuie să mai adune ceva probe. Eu n-aș fi de acord să îl suspende pe Săpunaru.

Reclamă

Pe plan sportiv, el își face treaba foarte bine, e unul dintre liderii acestei echipe. A fost un context special acolo, trebuie să luăm în calcul și asta. N-a fost pe Wembley și era totul țiplă și a venit Săpunaru să strice toată treaba”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Cristi Săpunaru a evoluat pentru Rapid în victoria cu Mioveni, de sămbătă seara. Giuleştenii s-au impus cu 2-1, graţie golului marcat pe final de joc de către Kevin Luckassen. Giuleştenii au eglata liderul clasamentului, Farul.

Cristi Săpunaru, o nouă ieșire nervoasă: „Îi dau numărul să o întrebe pe soție!”

Cristi Săpunaru a avut o nouă ieșire nervoasă. Căpitanul Rapidului a răbufnit după victoria cu CS Mioveni, scor 2-1. A criticat și selecția lui Edi Iordănescu la echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

Săpunaru s-a enervat după ce în spațiul public s-a scris că ar petrecut până în zorii dimineții chiar înainte de meciul cu CS Mioveni. Jucătorul de 38 de ani a negat vehement informațiile.

„S-a încheiat discuția cu ce s-a întâmplat la Craiova. Vreau să adaug că s-a scris că am petrecut până la cinci dimineața la ziua lui Gigi Corsicanu. Eu am stat până la 23:30. Cine a scris articolul, îi dau numărul soției, să o întrebe pe ea la ce oră am ajuns acasă. Este o bătaie de joc!”, a spus Săpunaru, conform digisport.ro.

Săpunaru a criticat și selecția lui Edi Iordănescu de la echipa națională. Veteranul rapidist crede că ar fi trebuit să fie chemați la lot mai mulți fotbaliști din Giulești.

„Ca suporter iubesc echipa națională, doar că cred că meritau și alți jucători la națională. Inclusiv de la națională. Nu am nimic cu Edi, e prietenul meu. (n.r. – Gabi Tamaș merită la națională?) Pe loc e Petrolul? Pe loc de play-off, de când a venit el s-a schimbat totul în bine, nu trebuie să mai răspund”, a mai spus Cristi Săpunaru.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și