Închide meniul

Adrian Mititelu visează la trei jucători de la rivala Universitatea Craiova: „Dacă m-ar pune cineva să aleg, pe ei trei i-aş lua”

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2022, 13:08

Adrian Mititelu visează la trei jucători de la rivala Universitatea Craiova: „Dacă m-ar pune cineva să aleg, pe ei trei i-aş lua

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care un titular de la FC U Craiova 1948 vrea să se lase de fotbal

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

  • Adrian Mititelu a pus ochii pe trei jucători de la Universitatea Craiova
  • Ce a declarat patronul de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a pus ochii pe trei jucători de la rivala Universitatea Craiova. Patronul de la FC U Craiova 1948 este încântat de prestaţiile lui Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Ştefan Baiaram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova se vor duela în derby-ul Olteniei. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, în format live text, pe AS.ro.

Adrian Mititelu visează la trei jucători de la rivala Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a prefaţat duelul „de foc” cu Universitatea Craiova. Patronul de la FC U Craiova 1948 susţine că, în ciuda formei oscilante arătate de trupa lui Mirel Rădoi, derby-ul de sâmbătă seara va fi unul încins.

Reclamă

Totodată, Adrian Mititelu a oferit declaraţii şi despre conflictul care se află la Universitatea Craiova. Patronul de la FC U Craiova 1948 susţine că i-ar primi cu braţele deschise pe doi din cei patru jucători excluşi din lot de către Mirel Rădoi, anume Jovan Markovic şi Andrei Ivan.

„Nu mă bag, e treaba lor. Nu vreau să mă bag în treaba altui club. Lăsând la o parte războiul care este între noi, e dreptul lor să-și facă activitatea cum doresc. Ca și spectator din lumea fotbalului, nu cred că este scandal la ei și ne așteaptă un meci foarte greu.

Reclamă

Mie mi-ar conveni ca Ivan să nu joace, dar nu se pune problema, e cel mai bun jucător al lor. Ivan, Markovic, sunt jucători foarte, foarte buni. Ivan, Markovic și Baiaram sunt tripleta lor de aur, nu-și permit să-i lase pe afară. Mai ales că abia așteaptă să ne rupă gâtul.

Chiar dacă suntem pe penultimul loc, ei sunt convinși că vor avea un meci foarte greu cu noi. Nu-și permit să-i țină în afara lotului pe Ivan și Markovic la un meci cu noi. Niciodată. Sunt piese foarte grele.

Dacă m-ar pune cineva să-mi aleg niște jucători de la CSU, pe cei trei i-aș lua. Ivan are un plus, dar traversează un moment mai prost. Însă și Baiaram vine tare din urmă.

Reclamă 4 / 0/3

Toți trei sunt foarte buni. E o chestiune și de formă, de moment, dar sunt jucătorii care nu-și permite nimeni să-i țină în afara lotului pentru că sunt prea buni. Mi se par și jucători destul de profesioniști, nu cred că sunt jucători care să afecteze activitatea unei echipe”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

„Franta, campioana mondială, sau FC U Craiova în playoff?” Adrian Mititelu, răspuns genial

Adrian Mititelu a oferit un răspuns genial când a fost întrebat dacă sunt şanse mai mari ca Franţa să îşi apere titlul mondial sau ca FC U Craiova să ajungă în playoff. Acesta a spus că naţionala lui Mbappe are şanse mai mari.

Adrian Mititelu a spus că echipa sa se va bate pentru evitarea retrogradării. În privinţa Campionatului Mondial, Mititelu spune că Brazilia e marea favorită.

„Brazilia este favorita numărul 1. Aşa, la prima vedere, ei par cei mai în vogă. Cred că Brazilia, Franta şi cu Spania rămân echipele care arată cel mai bun potenţial. Sunt şanse mult mai mari să fie Franţa campioană mondială decât să ajungem noi în playoff. Sunt şanse să iernăm pe loc de retragradare„, a spus Adrian Mititelu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”