Închide meniul

„Franta, campioana mondială, sau FC U Craiova în playoff?” Adrian Mititelu, răspuns genial

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2022, 18:18

„Franta, campioana mondială, sau FC U Craiova în playoff? Adrian Mititelu, răspuns genial

Adrian Mititelu, prima reacţie după Sepsi - FC U Craiova 1948 4-0

Adrian Mititelu, într-o conferință de presă / AS.ro

Adrian Mititelu, răspuns genial când a fost întrebat dacă sunt şanse mai mari ca Franţa să îşi apere titlul mondial sau ca FC U Craiova să ajungă în playoff. Acesta a spus că naţionala lui Mbappe are şanse mai mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a spus că echipa sa se va bate pentru evitarea retrogradării. În privinţa Campionatului Mondial, Mititelu spune că Brazilia e marea favorită.

„Franta, campioana mondială sau ca FC U Craiova în playoff?” Adrian Mititelu, răspuns genial

Brazilia este favorita numărul 1. Aşa, la prima vedere, ei par cei mai în vogă. Cred că Brazilia, Franta şi cu Spania rămân echipele care arată cel mai bun potenţial. Sunt şanse mult mai mari să fie Franţa campioană mondială decât să ajungem noi în playoff. Sunt şanse să iernăm pe loc de retragradare„, a spus Adrian Mititelu.

Brazilia, marea favorită a caselor de pariuri, la Campionatul Mondial

Brazilia este marea favorită a caselor de pariuri la Mondialul din Qatar. Are o cotă de 4.50 pentru a-și trece în cont al șaselea trofeu. Argentina lui Lionel Messi este următoarea pe listă, cu 6.50, iar Franța (8), Anglia (9.50) și Spania (10) sunt și ele printre naționalele cotate cu șanse reale.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo are o cotă de 15 pentru un titlu istoric. La polul celălalt, se află Arabia Saudită și Costa Rica, care au cotă 1.000 pentru a produce cea mai mare surpriză din fotbal.

Reclamă

Atunci când vine vorba de golgheteri, Kylian Mbappe e favoritul la Gheata de Aur a turneului, cu o cotă de 9, și e urmat de Neymar (10), Lionel Messi (11), Harry Kane (14), Karim Benzema și Cristiano Ronaldo, cu cote de 20.

La pase decisive, Messi, Kevin De Bruyne și Neymar sunt favoriți, cu o cotă de 8.50. Ei sunt urmați de Mbappe și Thomas Muller (12) și de Depay, Bruno Fernandes și Bernardo Silva (15).

Didier Deschamps, prima reacție după Franța – Australia 4-1

Didier Deschamps a oferit prima reacție după Franța – Australia 4-1. Selecționerul campioanei mondiale este în culmea fericirii după succesul obținut de elevii săi.

Reclamă 4 / 0/3

Deschamps și-a lăudat jucătorii pentru reacția pe care au avut-o după ce Australia a deschis scorul. Selecționerul Franței a recunoscut și că adversarul a cedat în repriza secundă, însă nu le-a luat din merite lui Mbappe & Co.

„Chiar dacă am început mai greu, am făcut tot ce trebuia să facem după aceea. Am făcut multe lucruri bune. Cred că Australia a suferit fizic după prima repriză, dar nu vreau să le iau din merite jucătorilor mei!”, a spus Didier Deschamps pentru TF1, citat de rmcsport.com.

Australia a condus-o pe Franța cu 1-0

Australienii au reuşit să marcheze primii, după o fază frumoasă de atac, la care Leckie a centrat de pe partea dreaptă, iar Goodwin a reluat sub transversală (9). Franţa, deja decimată de accidentări, l-a pierdut la această fază pe fundaşul Lucas Hernandez, care s-a lovit la genunchi.

Echipa de la antipozi a continuat să aibă o perioadă bună de joc, iar şutul violent al lui Duke (22), de la 22 de metri, a trecut puţin pe lângă bară.

”Les Bleus” au pus stăpânire pe joc şi jocul lor de pase a început să creeze pericol la poarta lui Ryan. În min. 27, Rabiot a marcat cu capul din 6 metri, la centrarea lui Theo Hernandez. Giroud (29) a trimis cu capul peste poartă la centrarea lui Griezmann.

Giroud a adus echipa antrenată de Didier Deschamps în avantaj (32), marcând simplu, din pasa lui Rabiot, după o minge pierdută de Atkinson în preajma propriului careu.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și