Închide meniul

Adrian Mutu a ajuns de urgenţă la spital înainte de FC U Craiova 1948 – Rapid! Cu ce probleme se confruntă ”Briliantul”

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2022, 15:22

Adrian Mutu a ajuns de urgenţă la spital înainte de FC U Craiova 1948 – Rapid! Cu ce probleme se confruntă ”Briliantul”

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani - Rapid

Adi Mutu, la conferinţa de presă / Antena Sport

  • Adrian Mutu a ajuns de urgenţă la spital înainte de FC U Craiova 1948 – Rapid
  • Cu ce probleme se confruntă ”Briliantul”

Adrian Mutu a ajuns de urgenţă la spital înainte de FC U Craiova 1948 – Rapid. S-a întâmplat în această dimineață, când ”Briliantul” s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit orangesport.ro, Adrian Mutu ar fi avut simptome de febră, iar medicii ar fi presupus că ar avea o criză de apendicită.

Adrian Mutu a ajuns de urgenţă la spital înainte de FC U Craiova 1948 – Rapid

Antrenorul Rapidului nu a stat mult timp la spital. Acesta a plecat, însoțit de jandarmi, la recomandarea medicului giuleștenilor.

Reclamă

”Da, vă pot confirma că a fost la Spitalulul Judeţean din Târgu-Jiu. Nu ştim unde a decis să plece dânsul”, a spus Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Târgu Jiu, pentru sursa citată.

Adrian Mutu: ”Vrem să profităm de momentul bun!

„Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Suntem într-un moment bun și vrem să profităm de asta. Nu ne gândim la vreo revanșă împotriva celor de la U Craiova. Este un meci ca toate celalalte.

Reclamă

(n.r. dacă va fi o revanșă pe plan personal, ținând cont că a antrenat acolo) Nu, în niciun caz. A fost o experiență utilă, care, din păcate, nu s-a terminat așa cum am vrut eu și am mers pe drumuri separate”, a spus Adrian Mutu în conferinţa de presă.

Autocarul Rapidului, vandalizat înaintea meciului cu FC U Craiova 1948

Autocarul Rapidului a fost vandalizat. Totul cu câteva ore înaintea confruntării FC U Craiova 1948 – Rapid, din etapa a 10-a a Ligii 1.  

Giuleştenii au făcut deplasarea la Târgu Jiu, acolo unde vor juca împotriva echipei lui Adrian Mititelu. Ultraşii alb-albaştrilor le-au pregătit o primire pe care nu o vor uita prea curând.

Reclamă 4 / 0/3

Mai multe mesaje au apărut pe autocarul Rapidului. Semnătura şi-au pus-o cei din Peluza Sud 1997, care susţine gruparea din Bănie.

„Olteni talentați la scris cu ruj pe autocar, aceiași sudiști cu ochelari de soare în solar!”, a fost mesajul ironic apărut pe pagina de Facebook Visiniu.ro. Postarea a fost însoţită de imagini cu autocarul vandalizat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”