Închide meniul

Autocarul Rapidului, vandalizat înaintea meciului jucătorilor lui Adi Mutu cu FC U Craiova 1948. Cum a ajuns să arate

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2022, 13:55

Autocarul Rapidului, vandalizat înaintea meciului jucătorilor lui Adi Mutu cu FC U Craiova 1948. Cum a ajuns să arate

Autocarul Rapidului, vandalizat înaintea meciului jucătorilor lui Adi Mutu cu FC U Craiova 1948

Autocarul Rapidului / Vişiniu.ro

Autocarul Rapidului a fost vandalizat. Totul cu câteva ore înaintea confruntării FC U Craiova 1948 – Rapid, din etapa a 10-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii au făcut deplasarea la Târgu Jiu, acolo unde vor juca împotriva echipei lui Adrian Mititelu. Ultraşii alb-albaştrilor le-au pregătit o primire pe care nu o vor uita prea curând.

Autocarul Rapidului, vandalizat înaintea meciului

Mai multe mesaje au apărut pe autocarul Rapidului. Semnătura şi-au pus-o cei din Peluza Sud 1997, care susţine gruparea din Bănie.

Fanii lui FC U Craiova 1948 au vandalizat autocarul Rapidului

„Olteni talentați la scris cu ruj pe autocar, aceiași sudiști cu ochelari de soare în solar!”, a fost mesajul ironic apărut pe pagina de Facebook Visiniu.ro. Postarea a fost însoţită de imagini cu autocarul vandalizat.

Reclamă

Echipa antrenată de Adi Mutu este fără victorie în faţa lui FC U Craiova 1948, după revenirea în Liga 1. Alb-vişiniii au cedat cu acelaşi scor, 2-3, ultimele două meciuri directe. În precedentele şase confruntări cu oltenii lui Mititelu, Rapid a smuls un singur punct.

„Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Suntem într-un moment bun și vrem să profităm de asta. Nu ne gândim la vreo revanșă împotriva celor de la U Craiova. Este un meci ca toate celalalte.(n.r. dacă va fi o revanșă pe plan personal, ținând cont că a antrenat acolo) Nu, în niciun caz. A fost o experiență utilă, care, din păcate, nu s-a terminat așa cum am vrut eu și am mers pe drumuri separate”, a spus Adrian Mutu în conferinţa de presă.

„Ne așteaptă un meci greu împotriva unei echipe care a legat rezultatele bune în ultima perioadă. Adi Mutu ne cunoaște lotul, dar noi vom intra pe teren să dăm totul pentru victorie. Voi mă știți pe mine că nu sunt uj antrenor care să închid jocul, cu unul căuria îi place fotbalul spectacol. A revenit și Bauza, dar el încă nu este sută la sută fizic pentru a putea să joace. Însă, doar prezența sa printre noi la antrenamente a produs o altă stare de spirit băieților mei”, a declarat Marius Croitoru înaintea meciului cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – FC U Craiova 1948 este un meci specual pentru Adrian Mutu. Acesta îşi va înfrunta fosta echipă. Mutu a antrenat în sezonul trecut FC U Craiova 1948, chiar înainte să ajungă la Rapid.

Ce a spus Adrian Mutu despre transferul lui Luckassen la Rapid

Adrian Mutu a vorbit despre transferul lui Luckassen la Rapid. Antrenorul liderului din Liga 1 a spus că o decizie va fi luată în curând. Kevin Luckassen a mai jucat în România la Poli Iaşi, Viitorul şi Sepsi.

„Îl cunosc bine pe Luckassen. Ce vă pot spune e ceea ce știți și dumneavoastră. L-am văzut jucând în România, e un jucător interesant, dar ca el mai sunt și alții. O să analizăm și vom lua o decizie cât mai curând„, a spus Adrian Mutu în conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului cu FC U Craiova 1948.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și