Închide meniul

Adrian Mutu a comentat gestul suporterilor de a-i cere demisia de la Rapid: „Nu știu dacă șeful galeriei a fost un bun psiholog!”

Cosmin Olteanu Publicat: 3 mai 2023, 20:47

Reclamă
Adrian Mutu a comentat gestul suporterilor de a-i cere demisia de la Rapid: Nu știu dacă șeful galeriei a fost un bun psiholog!”

Adrian Mutu, criticat după ce a semnat cu Neftchi

Adrian Mutu, la o conferință de presă / Facebook Rapid

Adrian Mutu a comentat gestul suporterilor de a-i cere demisia de la Rapid! La finalul meciului Universitatea Craiova – Rapid, 3-1, care a contat pentru etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1, fanii alb-vișiniilor au scandat cuvinte dure la adresa „Briliantului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, Rapid se află pe locul 5 din Liga 1, cu 34 de puncte obținute.

Adrian Mutu a comentat gestul suporterilor de a-i cere demisia de la Rapid

Tehnicianul Rapidului susține că nu i-a picat bine faptul că suporterii giuleșteni i-au cerut demisia. Totodată, spune că există posibilitatea ca aceste scandări să fi fost puse la cale de Liviu Ungurean, liderul galeriei, pentru a pune presiune pe echipă și pentru a o face să-și revină.

„Nu știu dacă a fost prima dată. Pe unde am mai fost, poate nu înțelegeam, eu știu? (n.r. râde). Da, a fost prima oară. Nu mă așteptam, sincer, am rămas puțin surprins.

Acum nu știu dacă șeful galeriei (n.r. Liviu Ungurean, zis «Bocciu») a fost un bun psiholog sau nu. Pe deoparte, poți să te gândești la lucrul ăsta, a pus presiune și uite că e benefică pe undeva.

Reclamă

Dar nu mă așteptam, pentru că eu cred că fac o treabă bună la Rapid”, a declarat Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

În ultimele două meciuri oficiale, Rapid a obținut rezultate foarte bune, reușind să le învingă pe FCSB și CFR Cluj.

Victor Angelescu, planuri ambițioase la Rapid

Victor Angelescu susține că Rapid vrea să colaboreze cu un club „cu nume” pentru a aduce fotbaliști peste nivelul campionatului românesc, din punct de vedere valoric.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne gândim să avem pe viitor o colaborare cu un club mare şi să aducem jucători care altfel ar fi mai greu de adus în România şi care să fie peste valoarea celor din România.

Este o idee pe care am discutat-o cu Daniel Niculae şi cu domnul Şucu. Suntem în discuţii cu mai multe cluburi, dar nu pot să spun mai multe. E o strategie la care ne-am gândit.

Noi sperăm ca, începând de anul viitor, să avem mai mult de doi-trei juniori la prima echipă. Am vrea măcar patru juniori care să prindă minute regulat. La o echipă care se bate la titlu, patru juniori care să joace constant spun eu că este de ajuns. Altfel, este foarte greu să te baţi la un obiectiv major. Noi îi avem pentru sezonul viitor, pentru posturile rezervate celor sub 21 de ani, pe Pănoiu, Cristi Ignat şi Alexandru Crivac, care este un jucător foarte promiţător. Normal că ne uităm și dacă putem să transferăm alţi tineri.

Mă văd acţionar la Rapid şi peste zece ani. Doamne, ajută să fiu sănătos şi să fiu tot aici! Mă văd colaborând cu domnul Şucu pe perioadă lungă. Până acum, nu numai că nu am avut nicio disensiune, dar domnul Şucu este un om de nota zece, este un om de cuvânt şi îşi doreşte la fel de mult ca şi mine să creştem Rapidul. Sincer, nu văd de ce nu am colabora pe o perioadă foarte lungă de timp”, a declarat Victor Angelescu, pentru pagina de YouTube a Rapidului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și