Închide meniul

Adrian Mutu a dat o amendă, după înfrângerea cu Rapid: „Sper că va învăţa din asta”. Schimbările anunţate de „briliant” la CFR

Alex Masgras Publicat: 15 februarie 2024, 18:50

Reclamă
Adrian Mutu a dat o amendă, după înfrângerea cu Rapid: „Sper că va învăţa din asta. Schimbările anunţate de „briliant la CFR

Adrian Mutu a dat o amendă, după înfrângerea cu Rapid

Adrian Mutu, în timpul unui meci la CFR Cluj / Profimedia

Adrian Mutu a dat o amendă, după înfrângerea cu Rapid! CFR Cluj a pierdut meciul de pe teren propriu cu formaţia giuleşteană din etapa cu numărul 25 din Liga 1, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferinţa de presă premergătoare partidei din această etapă cu FCU Craiova, antrenorul formaţiei din Gruia a anunţat că jucătorii săi vor încerca să treacă de înfrângerea cu Rapid cu o victorie în faţa oltenilor.

Adrian Mutu a dat o amendă, după înfrângerea cu Rapid!

Mai mult, Panagotis Tachtsidis a fost amendat de CFR Cluj pentru cartonaşul galben primit în meciul cu Rapid. Din cauza avertismentului, grecul este suspendat şi Mutu speră ca acesta să înveţe din aceste greşeli, în condiţiile în care Tachtsidis se afla pe bancă în momentul în care a primit avertismentul.

„Am trecut peste meciul cu Rapid, chiar dacă a fost o înfrângere dureroasă. Am avut ghinion mare la golul pe care l-am primit. Sper că am învăţat din greşeli şi să ne întoarcem pe drumul victoriilor.

Băieţii s-au antrenat bine săptămâna asta, sunt concentraţi. Ştiu că au nevoie de o victorie pentru a rămâne acolo sus. Vor fi nişte schimbări în primul 11, o să vedeţi sămbătă.

Reclamă

Am avut o discuţie normală cu patronul. Era normală. S-a încheiat şi perioada de transferuri. Trebuia să luăm nişte decizii. Le-am luat şi nimic mai mult.

(n.r. Panagotis Tachtsidis) Este mai temperamental. Trăieşte foarte intens meciul. A vrut să pună presiune pe arbitri, dar l-a costat. A fost amendat şi de club! Sper că învaţă din această greşeală”, a declarat Adrian Mutu, potrivit orangesport.ro.

Cristi Balaj, anunţ despre viitorul lui Cristi Manea!

Balaj a anunţat că ardelenii sunt nemulţumiţi de prestaţiile sale, preşedintele lui CFR Cluj dând de înţeles că Manea trebuie să joace mai bine pentru a i se prelungi contractul.

Reclamă 4 / 0/3

În ultima vreme s-a zvonit despre interesul lui Galatasaray pentru Manea. Patronul Neluţu Varga a negat că turcii i-ar fi contactat pe ardeleni pentru un posibil transfer.

”Camora este accidentat. El face antrenamentele alături de colegi, doar că pentru a intra în ritmul unui joc oficial ai nevoie de mai mult de câteva antrenamente. Ne-am dorit să nu riscăm.

Ne-am dorit să îl semnăm pe Abeid de mult. Ne-am dorit să vină din vară, dar am insistat să vină mai repede pentru că suferim în acea zonă. (n.r. Cristi Manea) Nu a fost poziția lui pentru că este de picior drept și nu ascundem că după prestația lui Mamic ne dorim mai mult de la el. El (n.r. Cristi Manea) are contract până în vară, urmează în funcție de prestațiile sale să vedem dacă prelungim sau nu”, a spus Cristi Balaj pentru digisport.ro.

Cristi Manea este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3.2 milioane de euro. El are 25 de selecţii pentru naţionala mare a României, pentru care a marcat şi două goluri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și