Închide meniul

Cristi Balaj, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Cristi Manea! Dezvăluirea preşedintelui lui CFR Cluj

Bogdan Stănescu Publicat: 14 februarie 2024, 18:52

Reclamă
Cristi Balaj, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Cristi Manea! Dezvăluirea preşedintelui lui CFR Cluj

Cristi Balaj, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Cristi Manea!

Cristi Manea, într-o partidă pentru CFR Cluj/ Profimedia Images

Cristi Balaj a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Cristi Manea! Fundaşul dreapta în vârstă de 26 de ani are contract până în vară cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj a anunţat că ardelenii sunt nemulţumiţi de prestaţiile sale, preşedintele lui CFR Cluj dând de înţeles că Manea trebuie să joace mai bine pentru a i se prelungi contractul.

Cristi Balaj, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Cristi Manea!

În ultima vreme s-a zvonit despre interesul lui Galatasaray pentru Manea. Patronul Neluţu Varga a negat că turcii i-ar fi contactat pe ardeleni pentru un posibil transfer.

”Camora este accidentat. El face antrenamentele alături de colegi, doar că pentru a intra în ritmul unui joc oficial ai nevoie de mai mult de câteva antrenamente. Ne-am dorit să nu riscăm.

Ne-am dorit să îl semnăm pe Abeid de mult. Ne-am dorit să vină din vară, dar am insistat să vină mai repede pentru că suferim în acea zonă. (n.r. Cristi Manea) Nu a fost poziția lui pentru că este de picior drept și nu ascundem că după prestația lui Mamic ne dorim mai mult de la el. El (n.r. Cristi Manea) are contract până în vară, urmează în funcție de prestațiile sale să vedem dacă prelungim sau nu”, a spus Cristi Balaj pentru digisport.ro.

Reclamă

Cristi Manea este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3.2 milioane de euro. El are 25 de selecţii pentru naţionala mare a României, pentru care a marcat şi două goluri.

Neluţu Varga nega că Galatasaray a contactat CFR Cluj pentru transferul lui Cristi Manea

În ceea ce-l privește pe Manea, nu avem nicio ofertă concretă de la Galatasaray. Doar vorbe, povești, speculații… Nu am primit nimic, nicio sumă, niciun mail de la Galatasaray. Așa că e o pistă falsă.

Cu Manea am bătut palma pentru o prelungire de un an și jumătate a contractului, zilele viitoare vom semna și cred că Manea ne va ajuta în continuare. E un jucător formidabil, de mare valoare.

Reclamă 4 / 0/3

CFR are nevoie de el, dar cred că și Manea are nevoie de CFR. Deci îl veți mai vedea pe Manea încă mult timp de acum în colo la CFR. Asta, bineînțeles, dacă nu apare vreo ofertă cu totul și cu totul ieșită din comun”, declara, recent, Ioan Varga.

Aly Abeid, prezentat oficial la CFR Cluj! Primul transfer realizat de Adrian Mutu în Gruia

Aly Abeid a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Fundaşul şi-a reziliat contractul cu UTA, în această iarnă, şi a semnat imediat cu formaţia din Gruia. Abeid este primul jucător care semnează cu clujenii, după ce Adrian Mutu a preluat echipa.

CFR Cluj le-a plătit celor de la UTA suma de 100.000 de euro, în schimbul fundaşului stânga de 26 de ani.

Aly Abeid a fost transferat de UTA în vara lui 2022, bifând 45 de meciuri în tricoul formaţiei antrenate de Mircea Rednic. La CFR Cluj, Abeid se va lupta pentru un post de titular cu Cristi Manea, celălalt fundaş stânga din lotul clujenilor.

Aly Abeid este al şaselea transfer realizat de CFR Cluj, în această iarnă. Clujenii s-au mai înţeles cu Omar El Kaddouri, Kader Keita, Petar Mamim, Alan Aussi şi Peter Michael.

„Noul nostru fundaș de bandă a reușit să se califice în optimile Cupei Africii”

Bine ai venit, Aly Abeid!

Fundașul mauritan, în vârstă de 26 de ani, vine în Gruia după un sezon și jumătate petrecut la UTA Arad, perioadă în care a bifat 45 de apariții. De-a lungul carierei, Abeid a evoluat și în Franța, la Valenciennes, dar și în Spania pentru AD Alcorcón și Levante

Căpitan al Echipei Naționale a Mauritaniei, Aly Abeid a bifat 53 de meciuri pentru reprezentativa țării sale, reușind să marcheze de trei ori. Alături de aceasta, noul nostru fundaș de bandă a participat, în ianuarie, la Cupa Africii pe Națiuni unde a reușit să se califice, în premieră, în optimile de finală ale competiției.

Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, a anunţat CFR Cluj, pe conturile oficiale de socializare.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și