Închide meniul

Adrian Mutu a dezvăluit obiectivele Rapidului în anul centenarului! Ce spune „Briliantul” despre lupta la titlu cu FCSB şi CFR Cluj

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2022, 16:33

Adrian Mutu a dezvăluit obiectivele Rapidului în anul centenarului! Ce spune „Briliantul despre lupta la titlu cu FCSB şi CFR Cluj

Adrian Mutu a vorbit despre obiectivele Rapidului

Victor Angelescu şi Adrian Mutu, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Mutu a dezvăluit obiectivele Rapidului în anul centenarului. „Briliantul” rămâne cu picioarele pe pământ şi anunţă că echipa sa are ca obiectiv princial play-off-ul în sezonul 2022-2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieri, Rapid a împlinit 99 de ani, iar fanii sunt deja cu gândul la petrecerea de centenar. Atunci, suporterii vor să îşi vadă echipa favorită campioană în Liga 1. Giuleştenii au cucerit ultima oară titlul în 2003, cu Mircea Rednic pe bancă.

Adrian Mutu a dezvăluit obiectivele Rapidului în anul centenarului

„Suntem la al doilea stagiu de cantonament, ce a fost mai greu a trecut. Acum vor urma meciuri amicale, importante pentru noi să ne formăm ca echipă, să se omogenizeze între ei și sper să ne întoarcem de acolo mult mai pregătiți.

Obiectivul nostru este play-off-ul, nu campionatul, ca să fie clar. Înțeleg entuziasmul multora, dar trebuie să fim realiști. Pas cu pas putem atingem obiectivele, iar obiectivul de anul ăsta este play-off-ul”, a declarat Adrian Mutu la plecarea în cantonamentul din Austria.

Rică Răducanu, mesaj clar pentru Adrian Mutu în ziua în care Rapid împlineşte 99 de ani

Rică Răducanu (76 ani) a avut un mesaj clar pentru Adrian Mutu în ziua în care Rapid împlineşte 99 de ani. Legenda giuleştenilor aşteaptă un trofeu la finalul următorului sezon, când gruparea din Giuleşti va sărbători centenarul.

Reclamă

Cupa României sau titlul în Liga 1, asta aşteaptă „Tamango” de la echipa sa de suflet la anul. Adrian Mutu a început „revoluţia” în Giuleşti, unde au plecat şi au venit jucători pe bandă rulantă.

„Mă bucur că rapidiștii noștri nu ne-au uitat. Tot timpul au fost pretenții la Rapid, datorită suporterilor. Acum avem și stadion, vrem mai mult! Știți cum e, imnul cântă doar pentru primele trei locuri. De ce să nu poată să câștige titlul? Ce fotbal avem noi acum?

Dacă Steaua (n.r. – FCSB) nu reușește, deși a luat cei mai buni tineri și a băgat bani… nu știu care e treaba acolo. Degeaba ai valori dacă nu ești organizat, e mai bine să ai o echipă unită decât câteva valori.

Reclamă 4 / 0/3

Avem stadion mișto, vreau să avem rezultate, ca să fie liniște. Dacă se poate, ar fi bine să fim în cupele europene, că acolo sunt banii. Dacă nu se poate, măcar să avem un joc frumos. Pe vremea noastră, ne plăcea lumea pentru că aveam un joc spectaculos. Dar acum sunt bani mulți băgați în fotbal, e mai greu. Nu mai avem nici baza materială de pe vremuri”, a declarat Rică Răducanu.

Adrian Mutu a dezvăluit ce jucători mai sunt așteptați în Giuleşti

Adrian Mutu vrea mai multe întăriri la Rapid, după ce giuleștenii au adus deja patru jucători. „Briliantul” își mai dorește un atacant și un fundaș care poate evolua și centru, dar și în bandă.

„Sunt mulțumit de toți jucătorii, dar pentru a avea dubluri pe posturi și pentru a spori competitivitatea, mai avem nevoie de concurență. Un vârf și un fundaș polivalent, care poate să joace și fundaș central și fundaș lateral”, a spus Adrian Mutu, conform Rapid TV.

Rapid este una dintre cele mai active echipe din Liga 1, în privinţa transferurilor. După venirea lui Dan Şucu la conducerea clubului, „giuleştenii” au anunţat transferurile lui Florin Ştefan, Valentin Costache, Andrei Ciobanu și Paul Iacob.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și