Închide meniul

Rică Răducanu, mesaj clar pentru Adrian Mutu în ziua în care Rapid împlineşte 99 de ani: „Vrem rezultate ca să fie liniște!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2022, 21:24

Rică Răducanu, mesaj clar pentru Adrian Mutu în ziua în care Rapid împlineşte 99 de ani: „Vrem rezultate ca să fie liniște!

Rică Răducanu a revenit pe teren la 75 de ani

Rică Răducanu, în timpul unui meci demonstrativ / Inquam Photos / Octav Ganea

Rică Răducanu (76 ani) a avut un mesaj clar pentru Adrian Mutu în ziua în care Rapid împlineşte 99 de ani. Legenda giuleştenilor aşteaptă un trofeu la finalul următorului sezon, când gruparea din Giuleşti va sărbători centenarul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cupa României sau titlul în Liga 1, asta aşteaptă „Tamango” de la echipa sa de suflet la anul. Adrian Mutu a început „revoluţia” în Giuleşti, unde au plecat şi au venit jucători pe bandă rulantă.

Rică Răducanu, mesaj clar pentru Adrian Mutu în ziua în care Rapid împlineşte 99 de ani

„Mă bucur că rapidiștii noștri nu ne-au uitat. Tot timpul au fost pretenții la Rapid, datorită suporterilor. Acum avem și stadion, vrem mai mult! Știți cum e, imnul cântă doar pentru primele trei locuri. De ce să nu poată să câștige titlul? Ce fotbal avem noi acum?

Dacă Steaua (n.r. – FCSB) nu reușește, deși a luat cei mai buni tineri și a băgat bani… nu știu care e treaba acolo. Degeaba ai valori dacă nu ești organizat, e mai bine să ai o echipă unită decât câteva valori.

Avem stadion mișto, vreau să avem rezultate, ca să fie liniște. Dacă se poate, ar fi bine să fim în cupele europene, că acolo sunt banii. Dacă nu se poate, măcar să avem un joc frumos. Pe vremea noastră, ne plăcea lumea pentru că aveam un joc spectaculos. Dar acum sunt bani mulți băgați în fotbal, e mai greu. Nu mai avem nici baza materială de pe vremuri”, a declarat Rică Răducanu.

Reclamă

Rapid împlineşte 99 de ani

Rapid împlineşte astăzi 99 de ani, iar pe noul stadion din Giuleşti a început deja sărbătoarea. Fanii au fost prezenţi încă de la miezul nopţii pe arena din Grant şi au organizat un show pirotehnic spectaculos.

Ultraşii au aprins zeci de torţe şi au cântat minute în şir. „Ole, ole, la mulţi ani Rapidule”, s-a auzit în Giuleşti! Imaginile postate pe pagina de Facebook al clubului înfiinţat pe 25 iunie 1923 au devenit imediat virale.

„FC Rapid București împlinește astăzi 99 de ani de istorie, tradiție și glorie!

Reclamă 4 / 0/3

Născut în 1923, când lucrătorii de la Atelierele Grivița au pus bazele Asociației Culturale și Sportive CFR, clubul Rapid a trecut de-a lungul istoriei prin nenumărate momente frumoase, dar a avut și clipe grele, însă întotodeauna și-a păstrat strălucirea și dragostea suporterilor, ce au fost mereu alături de acest club.

Cu această ocazie, le urăm un călduros #LaMultiAni tuturor celor ce iubesc Rapidul! Mergem #ImpreunaSpre100

PERFORMANȚE

4 titluri de campioană a României (1942, 1967, 1999, 2003)
de 14 ori vicecampioană a României
13 Cupe ale României
de 6 ori finalistă în Cupa României
4 Supercupe ale României
1 Cupă a Ligii
2 Cupe Balcanice
1 Cupă a Europei Centrale
1 Campionat European Feroviar
Sfertfinalistă în Cupa UEFA (2006)
Sfertfinalistă în Cupa Cupelor (1973)”, se anunţă pe fcrapid.ro.

„La multi ani, clubul meu iubit! La multi ani , RAPIDULE!„, a fost şi mesajul preşedintelui clubului din Grant, Daniel Niculae, pe contul său de Facebook.

Recomandări
  • Rică Răducanu, mesaj clar pentru Adrian Mutu în ziua în care Rapid împlineşte 99 de ani
  • Ce i-a transmis „Tamango” antrenorului din Giuleşti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! 16:32 Real Madrid – FC Barcelona LIVE TEXT, ora 22:00. Catalanii joacă ultima şansă la titlu în „El Clasico” 16:10 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 15:54 „Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital! 15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! 14:11 „E pentru prima dată!” Basarab Panduru, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu! Ce a remarcat în FCSB – Rapid 2-2 Vezi toate știrile
Citește și