Închide meniul

Adrian Mutu a făcut 4 schimbări la pauză în Rapid – Hermannstadt. Hervin Ongenda l-a nemulțumit pe tehnician, chiar la debutul său în Giulești

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 martie 2023, 21:37

Adrian Mutu a făcut 4 schimbări la pauză în Rapid – Hermannstadt. Hervin Ongenda l-a nemulțumit pe tehnician, chiar la debutul său în Giulești

Adrian Mutu a făcut 4 schimbări la pauză în Rapid - Hermannstadt

Adrian Mutu / Hepta

Adrian Mutu a făcut 4 schimbări la pauză în Rapid – Hermannstadt. Tehnicianul Rapidului nu a mai suportat, după ce echipa sa a arătat modest în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hervin Ongenda, cel care a debutat pentru Rapid, a fost una dintre „victimele” lui Adi Mutu.

Adrian Mutu a făcut 4 schimbări la pauză în Rapid – Hermannstadt. Hervin Ongenda a fost una dintre „victime”, chiar la debutul său în Giulești

Hermannstadt a reușit să dea lovitura în Giulești în minutul 32, atunci când Balaure deschidea scorul. Rapidul nu a arătat deloc bine, nereușind să pună în pericol poarta sibienilor. În acest context, Adrian Mutu a fost nevoit să facă nu mai puțin de 4 schimbări la pauza meciului!

Jucătorii schimbați la pauză au fost Hervin Ongenda, Ljuban Crepuljia, Xian Emmers și Kevin Luckassen. În locul acestora au fost introduși pe teren Valentin Costache, Alex Albu, Mattias Kait și Marko Dugandzic. Schimbările au reușit să îmbunătățească jocul giuleștenilor, care au fost mult mai prezenți în careul advers în repriza secundă.

Victor Angelescu a anunțat noul obiectiv al Rapidului, din play-off: “Putem să-l îndeplinim!”

Conducătorii din Giulești au mare încredere în lotul lui Adrian Mutu. Victor Angelescu a dezvăluit că noul obiectiv al Rapidului, după ce calificarea în play-off a fost îndeplinită, va fi clasarea între primele 3 echipe.

Reclamă

Rapidiștii visează să joace într-o cupă europeană, în anul în care clubul va sărbători 100 de ani de existență. Angelescu rămâne totuși cu picioarele pe pământ când vine vorba de lupta la titlu.

“Nu avem nici măcar a treia șansă”, a spus Victor Angelescu. Co-acționarul giuleștenilor se bazează însă pe jucătorii lui Adrian Mutu și nu exclude clasarea pe podium.

“Primul obiectiv a fost atins. În momentul în care vom începe play-off-ul, vom avea alt obiectiv, acela de a termina pe un loc de cupe europene, ceea ce înseamnă că trebuie să fim pe primele 3 sau 4 locuri în funcție de ce se întâmplă în Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

La titlu nu avem nici măcar a treia șansă. O să vedem cum terminăm sezonul regulat, normal că ne-am dori să câștigăm titlul, dar trebuie să și putem asta. Obiectivul va fi, probabil, să terminăm între primele 3.

Credem că avem un lot cu care putem îndeplini obiectivul, dar dacă îl vom rata anul acesta, nu se va schimba major planul. Știm foarte bine ce vrem să facem de acum pentru anul viitor, când vrem să ne implicăm în lupta la titlu”, a spus Victor Angelescu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și