Închide meniul

Rapid – Hermannstadt 0-1! Marko Dugandzic a ratat un penalty pe final de joc! Golul lui Balaure a decis meciul din Giuleşti

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2023, 21:55

Rapid – Hermannstadt 0-1! Marko Dugandzic a ratat un penalty pe final de joc! Golul lui Balaure a decis meciul din Giuleşti

Voluntari - Hermannstadt

Jucătorii lui Hermannstadt, în timpul unui meci/ Hepta

Meciul Rapid – Hermannstadt 0-1, din etapa a 29-a a Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Giuleştenii au ratat şansa de a urca pe play-off!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a încurcat cu Hermannstadt pe teren propriu! Balaure a marcat golul victoriei trupei lui Marius Măldărăşanu, în minutul 33.

Rapid – Hermannstadt 0-1

Final! Rapid – Hermannstadt 0-1! Adrian Mutu a fost învins de Marius Măldărăşanu şi a ratat şansa de a obţine a treia victorie la rând în Liga 1.

Min. 90: Penalty ratat de Marko Dugandzic! Atacantul croat a avut şansa de a egala in extremis!

Min 65: Valentin Costache înscrie, însă golul este anulat pentru un ofsaid semnalizat la Marko Dugandzic, care a fost și el implicat în faza de gol.

Reclamă

Min. 36: După consultarea VAR, centralul Viorel Flueran nu a acordat penalty pentru Hermannstadt!

Min. 35: Fază controversată! Arbitrul merge să consulte arbitrajul video pentru un posibil henţ în careu al giuleştenilor!

Min. 33: Rapid – Hermannstadt 0-1! Balaure a deschis scorul în Giuleşti cu o lovitură de cap!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe meciul dintre Rapid şi Hermannstadt!

Echipele de start:

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, C. Ignat, J. Morais – Emmers, Crepulja, A. Ioniță II – Papeau, Luckassen, Ongenda
Rezerve: Drăghia, P. Iacob, Dr. Grigore, Onea, Al. Albu, Pănoiu, Kait, Costache, Dugandzic
Antrenor: Adrian Mutu

Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț – Biceanu, Sota Mino – Balaure, Limaj, C. Popescu – D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu, Medina, Antoche, Alhassan, Oroian, Bărbuț, Dr. Iancu, G. Iancu, Babic
Antrenor: Marius Măldărășanu

Adi Mutu evită să se gândească la titlu, dar îşi doreşte să obţină o calificare în cupele europene. Giuleştenii sărbătoresc centenarul.

Un loc de cupă europeană e mai mult o ambiţie a mea, a echipei de a termina cât mai sus. Nu cred că e un antrenor sau jucător care intră în play-off şi nu-şi doreşte să urce cât mai sus. Nu ştiu dacă să îl luăm ca pe un obiectiv, dar e o ambiţie a noastră.

Cu siguranţă nu mai sunt antrenorul care eram acum un an când am venit la Rapid. A trecut un an peste mine şi nu e uşor la Rapid, un club unde presiunea e constantă.

Reclamă

Am învăţat multe, experienţa e mult mai mare. În 42 de meciuri să obţii 24 de victorii şi 9 egaluri cred că spune totul despre anul meu la Rapid. Bineînţeles că tot timpul e loc de mai bine, învăţ zi de zi şi încerc să fac tot ce e mai bun pentru acest club. Sper să mergem la fel de bine şi chiar mai bine de acum înainte„, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă.

Marius Măldărăşanu i-a pus gând rău Rapidului

Hermannstadt are şapte meciuri la rând fără victorie, iar Măldărăşanu speră să încheie seria „neagră” chiar în Giuleşti.

Mi-aș dori cu ardoare să câștigăm, să ieșim din această pasă, însă meciul fiind unul dificil, va trebui să jucăm. Dacă mergem și ne vom apăra și, la fel, vom juca cu teamă, atunci ne va fi foarte foarte greu. Ne trebuie curaj, fără curaj nu ai nicio șansă să faci performanță în sport, mai bine ne lăsăm.

Dar am încredere că va fi un altfel de meci tocmai din acest punct de vedere, al încrederii, pe un teren contra unor suporteri fanatici. Cred că la așa un meci, cu mulți suporteri împotriva noastră, jucatorii se vor autodepăși motivațional, cu o astfel de echipa nu ai cum să nu poți să fii motivat”, a spus Măldărăşanu.

Măldărăşanu a evoluat timp de 10 sezoane în tricoul bucureştenilor, pentru care a marcat 28 de goluri în 238 de partide disputate în Superliga României, cucerind două titluri (1998-1999, 2002-2003). În plus, „Măldă”, aşa cum l-au alintat pătimaşii fani giuleşteni, este jucătorul din istoria Rapidului cu cele mai multe meciuri în cupele europene, 38 de prezenţe (5 goluri), anunţă lpf.ro.

Victor Angelescu a anunțat noul obiectiv al Rapidului

Conducătorii din Giulești au mare încredere în lotul lui Adrian Mutu. Victor Angelescu a dezvăluit că noul obiectiv al Rapidului, după ce calificarea în play-off a fost îndeplinită, va fi clasarea între primele 3 echipe.

Primul obiectiv a fost atins. În momentul în care vom începe play-off-ul, vom avea alt obiectiv, acela de a termina pe un loc de cupe europene, ceea ce înseamnă că trebuie să fim pe primele 3 sau 4 locuri în funcție de ce se întâmplă în Cupa României.

La titlu nu avem nici măcar a treia șansă. O să vedem cum terminăm sezonul regulat, normal că ne-am dori să câștigăm titlul, dar trebuie să și putem asta. Obiectivul va fi, probabil, să terminăm între primele 3.

Credem că avem un lot cu care putem îndeplini obiectivul, dar dacă îl vom rata anul acesta, nu se va schimba major planul. Știm foarte bine ce vrem să facem de acum pentru anul viitor, când vrem să ne implicăm în lupta la titlu”, a spus Victor Angelescu, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și