Închide meniul

Adrian Mutu a luat decizia finală în privința ofertei de la Salernitana!

Cosmin Olteanu Publicat: 17 ianuarie 2023, 23:47

Reclamă
Adrian Mutu a luat decizia finală în privința ofertei de la Salernitana!

Care a fost motivul pentru care Adi Mutu a decis să plece de la Rapid

Adrian Mutu / Profimedia

Adrian Mutu, actualul antrenor al celor de la Rapid, a luat decizia finală în privința ofertei de la Salernitana!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, s-a vorbit despre faptul că Salernitana, formație aflată pe locul 16 în Serie A, l-ar fi ofertat pe Adrian Mutu.

Adrian Mutu a luat decizia finală în privința ofertei de la Salernitana

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, susține că a stat de vorbă cu Adrian Mutu, iar „Briliantul” nu ar avea de gând să o părăsească pe Rapid, în acest moment.

„Nu e nimic adevărat. Chiar am vorbit cu Adrian Mutu. S-a făcut o listă și era trecut și numele lui acolo. El nu a vorbit cu nimeni din Italia și nici nu își dorește să plece acum.

De ce? Consideră că Rapid e o echipă cu mult superioară Salernitanei. A, dacă se ivesc oferte la echipe de top ar fi altceva. Dar așa… El e mulțumit că e la Rapid și își dorește să continue. Mi-a spus că nu a discutat cu nimeni de la Salernitana.

Reclamă

Dacă rămâne la Rapid, înseamnă că o să facă performanță, înseamnă că el crede că va avea realizări. Rezultatele îl țin și până acum a fost un an de tranziție asumat. Am înțeles și noi asta și nu am pus presiune.

Ne-am fi dorit totuși de anul acesta (n.r. să câștige un trofeu), pentru că este centenarul clubului. Măcar Cupa României. E un obiectiv ratat și care trebuia tratat cu mult mai multă seriozitate și responsabilitate din partea conducerii și a echipei”, a declarat Gigi Corsicanu, pentru fanatik.ro.

Gigi Corsicanu: „Îi înțeleg pe suporteri!”

„Eu îi înțeleg pe suporteri că își doresc transferuri, dar cred că are și Victor Angelescu dreptate. Vor să vadă că echipa se întărește. Nefăcându-se niciun transfer, lumea are impresia că ei au alt interes.

Reclamă 4 / 0/3

Am înțeles că au deja banii pregătiți pentru ridicarea interdicției la transferuri. O să plătească într-o săptămână. Dacă apare vreo oportunitate pentru un jucător, se va plăti și mai repede.

Asta e strategia. Nu putem să aruncăm bani pe niște jucători doar de dragul de a arăta că noi facem transferuri. Cum au făcut alții. Noi vrem fotbaliști care să ajute echipa, nu de dragul altora sau să nu ne înjure lumea”, a mai spus Gigi Corsicanu.

Gigi Corsicanu: „Ar trebui să își extindă aria asta de selecție!”

„Îi înțeleg, dar ar trebui să își extindă aria asta de selecție, pentru că sunt jucători foarte buni și în America de Sud. Uite Botoșaniul ce jucători reușește să aducă, buni și ieftini, sau Adrian Mititelu la Craiova. Nu știu cum reușește. Din 10 jucători pe care i-a adus Botoșaniul, 8 au fost buni.

Din țară chiar nu prea sunt jucători. Eu nu sunt de acord să dăm 200-300 de mii de euro pe Grozav. Te ajută să iei vreun campionat ceva? Nu, îți dă trei goluri și aia e. Dacă nu ne înțelegem acum, poate vine în vară. Cine e om de afaceri înțelege și aspectul ăsta. Nu putem noi să judecăm și să luăm decizii pe banii altora.

Este un an special pentru Rapid. Fiecare meci va fi un motiv de sărbătoare. Noi trăim la intensitate maximă și venim la stadion entuziasmați indiferent de adversar”, a încheiat Gigi Corsicanu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și