Închide meniul

Gigi Corsicanu a răbufnit după scandalul cu Săpunaru: „N-au onoare, n-au caracter! Sunt josnici”

Reclamă

Publicat: 13 septembrie 2022, 15:11

Gigi Corsicanu a răbufnit după scandalul cu Săpunaru: „N-au onoare, n-au caracter! Sunt josnici

Gigi Corsicanu, atac dur la adresa fanilor de la FC U Craiova 1948

Hepta

Gigi Corsicanu a răbufnit după scandalul cu Săpunaru. Fostul şef al galeriei Rapidului a pus tunurile pe suporterii celor de la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Corsicanu a avut un mesaj dur la adrea fanilor de la FC U craiova, după ce Cristi Săpunaru a fost implicat într-un scandal monstru.

Gigi Corsicanu a răbufnit după scandalul cu Săpunaru

Eu le transmit suporterilor olteni că n-au caracter și nu sunt bărbați. Au ajuns să măzgălească autocarele. Asta nu e bărbăție, nici ultraserie!
Dacă ei consideră că așa arată că sunt ultras… Dar e treaba lor. Vor avea și ei niște surprize, poate chiar la ei acasă.

Eu mă așteptam ca ei să își ceară scuze, nu să arunce vina pe Săpunaru și să recunoască că a fost o greșeală din partea lor. Ce să facă Săpunaru dacă e înjurat de familie și copii? Oricine când e înjurat și agresat e normal să răspundă și să aibă o reacție de genul ăsta. Eu nu cred că a scuipat Săpunaru copii. El e bărbat adevărat, nu se ceartă cu copiii”, a spus Gigi Corsicanu la fanatik.ro.

Gigi Corsicanu şi-a continuat discursul dur la adresa fanilor de la FC U Craiova 1948.

Reclamă

„Ăștia n-au onoare, n-au caracter! Sunt josnici! E clar că nu o să fie primiți bine în Giulești. Cum mă tratezi, așa te tradez. Să ajungă niște oameni din galerie să sară la jucători e ceva care depășește orice limită. A, că ne mai înjurăm noi, că mai iese câte un incident între suporteri, asta e!

Până la urmă suntem pe stadion, ne asumăm aceste riscuri. Dar nu la jucători. La noi nu s-a întâmplat așa ceva. Am vorbit și cu Liviu și normal că suntem foarte supărați. Ei ne acuză pe noi, dar a venit unul de la ei din galerie și a vrut să ne smulgă steagul de gard! De acolo a pornit totul. Noi în ultimii cinci ani n-am mai aruncat niciodată cu scaune, dar noi am fost constestați”, a mai spus Corsicanu.

Gigi Becali, reacţie uluitoare după scandalul în care a fost implicat Săpunaru

Gigi Becali, reacţie uluitoare după scandalul în care a fost implicat Săpunaru. Patronul FCSB e de părere că Săpunaru ar trebui să fie lăsat să se bată ca să vadă pe pielea lui cum e „bătaia”.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali şi-a continuat discursul şocant şi a spus că e dispus să îi aducă un boxer lui Săpunaru ca să se lupte.

Lasă-l o dată să vadă cum e bătaia și după aia să vezi dacă mai sare. Lasă să-i rupă ăla capul, îi aduc eu

Așa bătaie fac și eu dacă mă desparte cineva, mă bat și eu cu 100 așa. Nu mă interesează pe mine de Rapid și Săpunaru, dar suntem toți aici și trebuie să înțeleagă că e fotbal. Dacă vrea îi aduc eu un boxer și se bate. Nu ai văzut că ei mereu instigă galeriile, joacă, mă, fotbal”, a spus Gigi Becali.

Căpitanul Rapidului i-a răspuns lui Mihai Stoica, cel care a spus că doar „tranchilizat putea fi oprit”. Cristi Săpunaru a explicat cum s-a ajuns la scandalul uriaș de la finalul partidei cu FC U Craiova, atunci când căpitanul Rapidului a sărit la bătaie. Mai mult, Săpunaru și-a cerut scuze Jandarmeriei după insultele de la finalul derby-ului.

Cristi Săpunaru, război total cu Mihai Stoica, după bătaia de la finalul meciului cu FC U Craiova

În primul rând vreau să îmi cer scuze jandarmeriei pentru că am crezut că ei au dat cu spray-uri. Nu au fost ei, au fost stewarzii care au dat cu spray-uri și din cauza lor nu am putut să jucăm din minutul 84 până în minutul 90. În al doilea rând. Am văzut că sunt mulți doritori de scandal care vor să mă denigreze. Haideți să vă explic și eu varianta noastră. E numai varianta lor. Vă spun ce s-a întâmplat.

Am stat cu galeria noastră, am cântat cu galeria noastră. Am venit spre vestiare. Spre vestiare la tunel, unde ar trebui să fie un tunel să intre jucătorii, era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu. Nu pot să îi spun numele că nu mă interesează. A aruncat cu apă pe noi, a aruncat cu sticle pe noi, a aruncat cu țigări pe noi. Eu de aia m-am enervat.

Nu am avut nicio treabă cu jucătorii sau cu oficialii Craiovei, așa cum spune domnul Mititelu. M-am întors pe teren, că am vrut să mă cert cu el… Când m-am întors pe teren, a apărut o persoană care nu știu cine este, fără ecuson. Acum, sincer, poate să aibă un cuțit în mână și mi-l bagă în piept. Cine plătește pentru asta? Plânge familia acasă. Cine plătește? Că noi sunt vandali, suntem noi nebuni. Atunci când o să vină domnul Mititelu pe Giulești, o să vin și eu cu 20 de prieteni și să stea el pe tunel. E normal așa ceva? La tunel nu a stat niciun steward.

Reclamă

Ei s-au ocupat de galeria noastră. Același lucru s-a întâmplat și la pauză: scuipați, apă peste noi, înjurături. Cei care spun la televizor că sunt eu nebun și am probleme, mai ales valetul de la Palat. Eu nu vorbesc cu valeții, nu pot să le răspund valeților pentru că nu sunt de teapa mea. Să își vadă de treaba lor. Filmarea care s-a dat la televizor e o minciună. Eu nu am dat în el, nu am nicio treabă cu el. Nu am dat în nimeni. Sută la sută am fost provocați tot meciul„, a fost discursul devastator al lui Cristi Săpunaru.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și