Închide meniul

Adrian Mutu a răbufnit după FCSB – Rapid 3-1: „Astea sunt doar găinării! Nu e în regulă, a fost o decizie de prost gust!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 noiembrie 2022, 8:14

Adrian Mutu a răbufnit după FCSB – Rapid 3-1: „Astea sunt doar găinării! Nu e în regulă, a fost o decizie de prost gust!

Adrian Mutu, atac devastator la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt - Rapid

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Adrian Mutu a răbufnit după FCSB – Rapid 3-1. Antrenorul giuleștenilor s-a arătat extrem de nemulțumit de faptul că suporterii Rapidului, care au făcut deplasarea pe Arena Națională, n-au fost lăsați să stea împreună. Fanii giuleșteni au stat la inelul 3, împărțiți în două grupuri: unii la peluză, alții la tribuna a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii Rapidului au primit 2.400 de bilete, în mod oficial, pentru derby-ul cu FCSB. Asta nu i-a împiedicat pe giuleșteni să își cumpere tichete la tribuna a doua și să își încurajeze favoriții.

Adrian Mutu a răbufnit după FCSB – Rapid 3-1: „Astea sunt doar găinării!”

Adrian Mutu a fost foarte dezamăgit de faptul că organizatorii nu au făcut în așa fel încât fanii giuleșteni să stea laolaltă.

„Astea sunt doar găinării!”, a „tunat” antrenorul Rapidului, după înfrângerea de pe Arena Națională.

„Astea sunt lucruri care nu îmi plac. Pe teren a fost un spectacol, ambele echipe au luptat pentru suporterii lor. Dar să pui suporterii noștri la inelul 3, unii într-o parte, alții în alta… Mi se par niște glumițe aiurea. În mod normal ar fi trebuit să stea în spatele porții.

Reclamă

Probabil spectacolul era mult mai frumos, o propagandă mai bună pentru fotbalul românesc. Când te uiți la televizor și vezi o peluză goală și galeria adversă pusă în colțuri, astea mi se par niște găinării despre care nu merită să vorbim. Doar la noi vezi asta. Eu pe unde am jucat nu am văzut astfel de lucruri.

Încercăm să aducem un plus de diplomație în declarații, pentru a sta în spiritul sportivității. În sport nu e vorba despre câștigător sau pierzător. E mult mai mult în spatele etichetelor.

Nu e în regulă. Astea sunt doar găinării. Cred că a fost o decizie total aiurea, de prost gust și neinspirată”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, sincer după înfrângerea cu FCSB: „Ne recunoaștem învinși!”

Adrian Mutu a recunoscut superioritatea roş-albaştrilor, dar a vorbit şi despre cadourile pe care jucătorii săi le-au făcut gazdelor.

FCSB a dominat-o clar pe Rapid la toate capitolele timp de 75 de minute şi s-a impus cu 3-1, după golurile marcate de Andrei Cordea, Andrea Compagno şi Octavian Popescu, respectiv Marko Dugandzic.

„Moral aveam un avantaj apoi am făcut greşeli colective care ne-au costat. Un duş rece pentru că să pierzi într-un derby, e greu pentru noi, care eram într-o perioadă bună. La jucători nu e vorba de blocaj, e vorba că atunci când faci două cadouri, cazi şi trebuie să-ţi regăseşti echilibrul.

A fost un meci echilibrat în repriza a doua, poate cu un plus pentru noi, că am jucat pe atac. Din păcate nu am reuşit să întoarcem rezultatul. Ne recunoaştem învinşi şi trebuie să muncim mai mult. Gestul lui Junior Morais arată frustrare, dorinţă de a învinge, nu pot să-l accept, dar nici nu pot să-l acuz.

Pe noi nu ne bate un scor, suntem o echipă adevărată, unită, mergem mai departe. Pintilii merită felicitat. Cum spuneţi că FCSB nu are antrenor? Am văzut o relaţie execelntă cu echipa, de ce îi luaţi meritele lui Piti”, a spus Mutu, la Digi Sport.

După primele 17 etape ale acestui sezon, FCSB e pe locul 7, cu 23 de puncte, la nouă lungimi de Rapid, care rămâne pe 2, cu 32 de puncte. Roş-albaştrii au şi două meciuri mai puţin disputate.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și