Închide meniul

Adrian Mutu, anunț despre transferul mult visat la Rapid: „E postul care se poate acoperi cel mai greu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 august 2022, 20:40

Adrian Mutu, anunț despre transferul mult visat la Rapid: „E postul care se poate acoperi cel mai greu!

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani - Rapid

Adi Mutu, la conferinţa de presă / Antena Sport

Adrian Mutu a anunțat că își dorește cu orice preț să aducă un nou atacant la Rapid. „Briliantul” în continuare în căutări. Rapidiștii vor să-și găsească golgheter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a făcut o campanie spectaculoasă de transferuri, însă giuleștenii nu se opresc aici. Adrian Mutu caută de zor un atacant care să rupă plasele rivalelor din Liga 1.

Adrian Mutu vrea un nou atacant la Rapid

„Mai sunt două săptămâni de mercato, ne uităm după un vârf, dar e și postul care se poate acoperi cel mai greu. Cei buni au ajuns deja la echipe, alții sunt în discuții și nu putem să luăm ce a mai rămas, n-are rost dacă tot vrem să facem un transfer. Dacă nu aducem un vârf, vom aduce un tânăr de la tineret și vom vedea cum se descurcă.

Ne gândeam și la oportunitatea să luăm un jucător în vârstă foarte bun, dar ideea de bază era să alegem jucători nici foarte tineri, nici foarte în vârstă, nici foarte experimentați, dar nici începători”, a spus Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Rapid i-a vrut pe Olaru și Coman de la FCSB

Recent, Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu pentru transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru la Rapid. Patronul FCSB susține că giuleștenii i-au oferit 2 milioane de euro pentru ”Mbappe de România”, dar a refuzat.

Reclamă

„Eu îl pun vreodată pe Dică să sune patronii pentru jucători. Eu i-am răspuns din bun simț. Mi-a zis Mutu că Rapid ne dă două milioane pentru Coman. Mutu se bucură de o simpatie și atunci îl respect. Dar nu putem să ținem cont doar de jucătorul de valoare care a fost. Nu i-am zis nimic de bun simț, i-am spus doar că nu-l dau.

Dacă tu ești patron, Șucu sau Angelescu, mă contactezi. Dacă eu am 5 milioane pentru Olaru și tu vii și îmi spui că-mi dai un milion și jumătate… Poți să spui, că nu te bate nimeni, dar ești de râs.

Nu cred că Șucu îl pune pe vânzătorul de mobilă de la magazin să negocieze cu cei de la mobilă din Italia. Șucu trebuia să mă sune, că are telefonul meu și mă cunoaște. Dar nu mai vreau, că nu mai vreau să mă cert cu lumea”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii transferați de Rapid în această vară

Marko Dugandzic – adus de la CFR Cluj
Florin Ștefan – adus de la CFR Cluj
Jayson Papeau – adus de la Warta Poznan
Andrei Ciobanu – adus de la Farul Constanța
Valentin Costache – adus de la CFR Cluj
Paul Iacob – adus de la Chindia
Damien Dussaut – adus liber de contract după despărțirea de Farul
Alexandru Crivac – de la Farul Constanța

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și