Închide meniul

Victor Angelescu a rupt tăcerea! Singurul jucător de la FCSB pe care Rapid a încercat să-l aducă în Giulești: “A fost o întrebare”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 august 2022, 19:56

Victor Angelescu a rupt tăcerea! Singurul jucător de la FCSB pe care Rapid a încercat să-l aducă în Giulești: “A fost o întrebare

Adrian Mutu a vorbit despre obiectivele Rapidului

Victor Angelescu şi Adrian Mutu, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Victor Angelescu a rupt tăcerea. Co-finanțatorul Rapidului a dezvăluit că Florinel Coman este singurul jucător de la FCSB pe care giuleștenii au încercat să-l transfere în această vară. Inițial s-a discutat și despre interesul echipei de sub Grant pentru serviciile lui Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidiștii au realizat o campanie de transferuri răsunătoare în această vară și ar fi vrut să mai aducă și un jucător de la FCSB.

Victor Angelescu a rupt tăcerea! Singurul jucător de la FCSB pe care Rapid a încercat să-l aducă în Giulești

Recent, Adrian Mutu a recunoscut că au existat discuții cu Gigi Becali pentru Florinel Coman și Darius Olaru. Între timp, Victor Angelescu a lămurit situația și a dezvăluit că doar “Mbappe de România” s-a aflat cu adevărat în vizorul giuleștenilor.

Negocierile dintre cele două rivale au picat însă rapid, cel mai probabil din cauza sumei cerute de Becali în schimbul atacantului său, care a preluat banderola de căpitan la FCSB după plecarea lui Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite.

”De transferul lui Olaru nu s-a pus problema. A fost o întrebare legată de Florinel Coman, dar subiectul e închis și gata”, a spus Victor Angelescu, pentru Pro Arena.

Reclamă

În urmă cu câteva zile, Adrian Mutu mărturisea că prețurile cerute de Gigi Becali n-au fost pe placul giuleștenilor:

“Am vorbit personal cu domnul Becali, dar altele sunt prețurile. Nu ne permitem prețurile astea. E încheiată treaba. Pot să le spun baftă în continuare. Nu ne permitem acest lucru”, a declarat Mutu.

Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu

Recent, Gigi Becali a dezvăluit dialogul purtat cu Adrian Mutu pentru transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB susține că giuleștenii i-au oferit 2 milioane de euro pentru ”Mbappe de România”, dar a refuzat.

„Eu îl pun vreodată pe Dică să sune patronii pentru jucători. Eu i-am răspuns din bun simț. Mi-a zis Mutu că Rapid ne dă două milioane pentru Coman. Mutu se bucură de o simpatie și atunci îl respect. Dar nu putem să ținem cont doar de jucătorul de valoare care a fost. Nu i-am zis nimic de bun simț, i-am spus doar că nu-l dau.

Dacă tu ești patron, Șucu sau Angelescu, mă contactezi. Dacă eu am 5 milioane pentru Olaru și tu vii și îmi spui că-mi dai un milion și jumătate… Poți să spui, că nu te bate nimeni, dar ești de râs.

Nu cred că Șucu îl pune pe vânzătorul de mobilă de la magazin să negocieze cu cei de la mobilă din Italia. Șucu trebuia să mă sune, că are telefonul meu și mă cunoaște. Dar nu mai vreau, că nu mai vreau să mă cert cu lumea.

Gigi Becali: ”Dacă ne dă 10 milioane, îi dau pe Coman și Olaru!”

Fiecare pasăre pe limba ei piere. Și-au luat un pic de avânt, dar o să-i vedem peste 5-6 etape. Dacă ne dă 10 milioane, îi dau pe Coman și Olaru. Eu îi dau, dar să vedem dacă se duc ei la Rapid. Coman are 20.000 de euro la mine, dar dacă se duce la Rapid vrea 25.000 de euro. Îi dai atât?

Olaru are și el 15.000 la mine, la Rapid vrea 20.000. Îi dai? Dacă eu nu fac asemenea prostii să dau salarii uriașe, nu cred că Șucu, care e sub mine ca avere, poate face asemenea greșeli. Nu cred că face el mizerii de-astea. Dar cred că Mutu a făcut asta.

Era la masă cu cineva și cred că a zis să facă și el caterincă. L-am cunoscut pe Șucu, e un om de calitate, un om cuminte la locul lui. De-aia nici nu vreau să mă iau de el. Ce vină are el că unii angajații de acolo negociază. Dică nu și-ar permite să facă asta”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Victor Angelescu a rupt tăcerea
  • Singurul jucător de la FCSB pe care Rapid a încercat să-l aducă în Giulești

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și