Închide meniul

Adrian Mutu, avertisment pentru rivalele din Liga 1 după Universitatea Craiova – Rapid 0-1: „Nu joc niciodată la egal!”. Ce a spus despre obiectivul giuleștenilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 iulie 2022, 23:31

Adrian Mutu, avertisment pentru rivalele din Liga 1 după Universitatea Craiova – Rapid 0-1: „Nu joc niciodată la egal!. Ce a spus despre obiectivul giuleștenilor

Adi Mutu crede că Denis Alibec poate fi golgheterul României

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Profimediaimags

Adrian Mutu a lansat un avertisment pentru rivalele din Liga 1, după Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Antrenorul giuleștenilor are mare încredere în elevii săi și spune că nu pregătește niciun meci la egal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins Universitatea Craiova în Bănie, după ce în etapa precedentă a reușit să răpună marea rivală, FCSB, în Giulești, cu 2-0.

Adrian Mutu, avertisment pentru rivalele din Liga 1 după Universitatea Craiova – Rapid 0-1

După cele două victorii răsunătoare obținute în primele 3 etape ale sezonului, Adrian Mutu și-a lăudat la scenă deschisă jucătorii pentru atitudinea arătată în teren.

„Briliantul” spune că din mentalitatea sa face parte dorința de a câștiga toate meciurile, indiferent de numele adversarului.

Mutu a avut cuvinte speciale pentru Alex Ioniță, omul care a adus victoria Rapidului cu golul din minutul 51.

Reclamă

„A fost un meci dificil, muncit, băieții au dat dovadă și azi de o atitudine extraordinară, de un spirit de luptă incredibil, ceea ce mă mulțumește foarte mult. Îi felicit, e victoria lor. Și-au dorit-o, au arătat asta pe teren și până la urmă fotbalul ne-a răsplătit.

Ne bucurăm că am trecut de două derby-uri cu brio (n.r. – cu FCSB și Universitatea Craiova). Campionatul este lung și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să continuăm să facem lucrurile bune pe care le facem în momentul ăsta. Obiectivul nostru principal rămâne play-off-ul, pentru asta trebuie să avem continuitate în victorii și asta ne dorim.

În pregătirea meciului nu joc niciodată la egal. Noi, Rapidul, nu jucăm la egal. Bineînțeles, ca antrenor mă gândesc cum pot să profit de anumite slăbiciuni ale adversarului și să câștig acest meci. Niciodată nu m-am gândit cum să joc un meci la egal. Nu este mentalitatea mea și nu este nici în mentalitatea echipei și în filozofia clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Ioniță, lăudat la scenă deschisă de Adrian Mutu după derby-ul din Bănie

Mă bucur că lumea vede că Rapid e o ‘fortăreață’ pe faza defensivă. Așa trebuie să fie o echipă de fotbal, să ținem tabela la 0 în dreptul adversarului. Iar în ceea ce privește faza de atac, eu cred că Rapid a avut multe momente în care a jucat fotbal, am avut ocazii de a înscrie și am înscris.

În astfel de meciuri apar jucători care fac diferența. Iar în această seară noi l-am avut pe Alex Ioniță, care a făcut diferența după o acțiune colectivă, dar fructificată la maximum de el cu o execuție cu piciorul drept, nefiind piciorul lui de bază. Alex se află într-o formă extraordinară și sper să continue să crească de la meci la meci.

De mâine uităm, rămânem cu picioarele pe pământ și ne gândim la meciul cu FC Argeș. Mă aștept la un meci dificil pe Giulești”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă.

Universitatea Craiova – Rapid 0-1. Giuleștenii au cucerit Bănia!

După succesul în fața FCSB-ului din prima rundă, Rapidul a reușit să învingă și Universitatea Craiova, o altă echipă care în stagiunea precedentă a luptat pentru titlu.

Universitatea Craiova a avut prima mare ocazie a meciului de pe „Ion Oblemenco” în minutul 14, prin Ante Roguljic. Mijlocașul croat a trimis în bara transversală cu o execuție superbă. Giuleștenii au dat replica prin Alexandru Ioniță, care a expediat un șut din interiorul careului. Mingea a fost reținută fără emoții de David Lazar.

Soarta partidei a fost decisă în minutul 52, când Alexandru Ioniță l-a învins pe Lazar cu un șut la colțul lung, după o pasă a lui Kait.

Rapid a ieșit cu 6 puncte din debutul infernal de sezon, cu dueluri „de foc” împotriva celor de la CFR Cluj (0-1), FCSB (2-0) și Universitatea Craiova (1-0).

Reclamă

De cealaltă parte, Universitatea Craiova a pierdut în premieră cu Balint la cârmă. Gruparea olteană a încheiat la egalitate cu Sepsi, 2-2, și U Cluj, 1-1, în primele două etape ale stagiunii 2022/2023.

Pe plan extern, Universitatea Craiova s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League, după 1-1 și 3-0 în fața albanezilor de la Vllaznia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și