Închide meniul

Adrian Mutu, criticat dur după declaraţiile făcute la finalul meciului Rapid – Hermannstadt: „Nu se face la o echipă profesionistă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 martie 2023, 11:32

Adrian Mutu, criticat dur după declaraţiile făcute la finalul meciului Rapid – Hermannstadt: „Nu se face la o echipă profesionistă

Adrian Mutu, aspru criticat de Florin Prunea după umilinţ suferită de Rapid cu Farul

Adrian Mutu / Hepta

Adrian Mutu a fost criticat de Florin Prunea după declaraţiile făcute la finalul partidei Rapid – Hermannstadt, 0-1. „Briliantul” i-a acuzat pe jucători că au fost „aroganți, iresponsabili și superficiali”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu a tunat la finalul partidei cu sibienii, una la capătul căreia se putea apropia de liderul Farul Constanţa. Nu a fost cazul, Rapid pierzând şi şansa unui egal, după penalty-ul ratat de Marko Dugandzic, în prelungiri.

Adrian Mutu, criticat dur după declaraţiile făcute la finalul meciului Rapid – Hermannstadt

„Îmi pare bine pentru Sibiu, pentru că li s-au luat 9 puncte, au suferit enorm, aseară au dovedit că decizia n-a avut nimic cu vestiarul.

Legat de Rapid, nu am înțeles de ce Mutu a folosit ’i’-ul la sfârșit, cu aroganți și ce a mai spus el acolo. Trebuie să ia ’i’-ul din toate cele trei cuvinte și să vorbească la singular. Modul în care a tratat el meciul de aseară nu se face la o echipă profesionistă”, a spus Prunea, citat de digisport.ro.

Declaraţiile lui Adi Mutu, după Rapid – Hermannstadt 0-1

„În prima repriză am jucat foarte slab, nu am avut ritm, am luat decizii. Am fost aroganți, am fost iresponsabili și superficiali. În seara asta nu meritam să câștigăm. Era normal să schimb alcătuirea primului 11 față de meciurile anterioare pentru că veneam după 3 meciuri într-o săptămână și a fost o deplasarea grea la Botoșani.

Reclamă

Aroganța noastră ne-a costat, am intrat aroganți pe teren ca și cum am fi câștigat deja, iar în fotbal acest lucru se plătește. În repriza a doua am jucat mai bine, dar nu meritam să câștigăm, indiferent că am ratat și penalty. În această seară fotbalul ne-a dat o lecție importantă.

Eram sigur că o să ratam penalty-ul, nu a fost seara noastră, iar fotbalul nu-ți dă ceea ce nu meriți. Dugandzic ar trebui să-și schimbe stilul, e previzibil, dar nu trebuie să-l scoatem pe el țap ispășitor”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului, potrivit sursei citate mai sus.

Basarab Panduru l-a luat la ţintă pe Adrian Mutu, după Rapid – Hermannstadt 0-1

Basarab Panduru a comentat primul 11 trimis în teren de Adrian Mutu, la partida cu Hermannstadt. Fostul internaţional consideră că tehnicianul giuleştenilor nu a ales jucătorii potriviţi, deoarece atât Hervin Ongenda, cât şi Jayson Papeau, vin după o perioadă în care nu au evoluat.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Panduru este de părere că Rapid a tratat superficial partida, deoarece susţine că giuleştenii s-au crezut învingători, indiferent de e jucători vor evolua ca titulari.

„Eu nu am înțeles ce a vrut Rapid de la meciul ăsta. Ori au crezut că pot băga pe oricine și o bat pe Hermannstadt. Ori au fost jucătorii titulari obosiți și au avut nevoie de pauză, ori au văzut banca lui Hermannstadt și au zis să țină titularii pe bancă și să îi bage în repriza a doua.

Nu prea știu cum a gândit Mutu primul 11. Au fost jucători care au jucat puțin sau deloc. Mă refer la Ongenda, la Luckassen, care a jucat doar câteva minute în ultimele meciuri. Nici măcar nu l-a pregătit înainte să îl bage titular, să joace mai mult în ultimele partide.

În prima repriză erau unul peste altul, Ongenda, Papeau și Ioniță, undeva în centrul terenului. Nu știu ce au vrut de la meciul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Recomandări
  • Adrian Mutu, criticat de Florin Prunea
  • Mutu şi-a acuzat jucătorii de aroganţă şi superficialitate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
Vezi toate știrile
Citește și