Închide meniul

Basarab Panduru l-a luat la ţintă pe Adrian Mutu, după Rapid – Hermannstadt 0-1: „Nu ştiu cum a gândit!”

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2023, 23:07

Reclamă
Basarab Panduru l-a luat la ţintă pe Adrian Mutu, după Rapid – Hermannstadt 0-1: „Nu ştiu cum a gândit!

Basarab Panduru l-a luat la ţintă pe Adrian Mutu, după Rapid - Hermannstadt 0-1

Adrian Mutu, în timpul unui meci pentru Rapid/ Hepta

Basarab Panduru l-a luat la ţintă pe Adrian Mutu, după ce Rapid a fost învinsă cu scorul de 0-1 de Hermannstadt, în ultima rundă de Liga 1. Fostul internaţional susţine că tehnicianul giuleştenilor a folosit jucătorii nepotriviţi pentru duelul cu trupa lui Marius Măldărăşanu, în acest context mărturisind că Hervin Ongenda nu a fost apt pentru a evolua din primul minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ratat şansa de a se apropia de primele locuri din Liga 1. Giuleştenii au cedat pe teren propriu, Balaure marcând golul victoriei celor de la Hermannstadt. Giuleştenii au rămas pe locul patru în Liga 1, după înfrângerea de pe teren propriu.

Basarab Panduru l-a luat la ţintă pe Adrian Mutu, după Rapid – Hermannstadt 0-1

Basarab Panduru a comentat primul 11 trimis în teren de Adrian Mutu, la partida cu Hermannstadt. Fostul internaţional consideră că tehnicianul giuleştenilor nu a ales jucătorii potriviţi, deoarece atât Hervin Ongenda, cât şi Jayson Papeau, vin după o perioadă în care nu au evoluat.

Pe de altă parte, Panduru este de părere că Rapid a tratat superficial partida, deoarece susţine că giuleştenii s-au crezut învingători, indiferent de e jucători vor evolua ca titulari.

„Eu nu am înțeles ce a vrut Rapid de la meciul ăsta. Ori au crezut că pot băga pe oricine și o bat pe Hermannstadt. Ori au fost jucătorii titulari obosiți și au avut nevoie de pauză, ori au văzut banca lui Hermannstadt și au zis să țină titularii pe bancă și să îi bage în repriza a doua.

Reclamă

Nu prea știu cum a gândit Mutu primul 11. Au fost jucători care au jucat puțin sau deloc. Mă refer la Ongenda, la Luckassen, care a jucat doar câteva minute în ultimele meciuri. Nici măcar nu l-a pregătit înainte să îl bage titular, să joace mai mult în ultimele partide.

În prima repriză erau unul peste altul, Ongenda, Papeau și Ioniță, undeva în centrul terenului. Nu știu ce au vrut de la meciul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Adrian Mutu, furios după Rapid – Hermannstadt 0-1

Adrian Mutu a fost furios după Rapid – Hermannstadt 0-1. Antrenorul giuleștenilor a fost nemulțumit de atitudinea elevilor săi, care au intrat aroganți în teren, în viziunea „briliantului”.

Reclamă 4 / 0/3

„În prima repriză am jucat foarte slab, nu am avut ritm, am luat decizii. Am fost aroganți, am fost iresponsabili și superficiali. În seara asta nu meritam să câștigăm. Era normal să schimb alcătuirea primului 11 față de meciurile anterioare pentru că veneam după 3 meciuri într-o săptămână și a fost o deplasarea grea la Botoșani.

Aroganța noastră ne-a costat, am intrat aroganți pe teren ca și cum am fi câștigat deja, iar în fotbal acest lucru se plătește. În repriza a doua am jucat mai bine, dar nu meritam să câștigăm, indiferent că am ratat și penalty. În această seară fotbalul ne-a dat o lecție importantă.

Eram sigur că o să ratam penalty-ul, nu a fost seara noastră, iar fotbalul nu-ți dă ceea ce nu meriți. Dugandzic ar trebui să-și schimbe stilul, e previzibil, dar nu trebuie să-l scoatem pe el țap ispășitor”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și