Închide meniul

Adrian Mutu, cucerit de un jucător din Liga 1! „E un băiat extraordinar, e capricios”

Dan Roșu Publicat: 12 septembrie 2024, 8:14

Reclamă
Adrian Mutu, cucerit de un jucător din Liga 1! „E un băiat extraordinar, e capricios

Adrian Mutu, cucerit de un jucător din Liga 1

Adi Mutu în timpul unui meci - Profimedia Images

Adrian Mutu a lăudat un jucător din Liga 1. Este vorba de Alexandru Mitriţă, atacantul Universităţii Craiova, care a revenit la echipa naţională în mandatul lui Mircea Lucescu, pentru meciurile de Nations League cu Kosovo şi Lituania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scos din circuit de Edi Iordănescu, Alex Mitriţă a marcat un gol în poarta Lituaniei, stabilind scorul final, 3-1, după un contraatac şcoală purtat alături de Denis Alibec.

Adrian Mutu, cucerit de un jucător din Liga 1

„Îl cunosc pe Alex Mitriță, e un băiat extraordinar. E capricios și el, dar asta nu înseamnă că nu e fotbalist. E unul dintre cei mai buni fotbaliști din SuperLiga, alături de Nistor și Chipciu.

Cred că ce i-au făcut lui Mitriță nu a făcut decât să-l ambiționeze și să-l schimbe. Eu sunt convins că Edi a vrut să-i dea o lecție lui Alex Mitriță. Nu a făcut-o pentru că a avut ceva personal cu el.

Comportamentul lui Mitriță s-a schimbat mult după conflictul pe care l-a avut cu Edi Iordănescu. Mitriță devine pentru echipa națională un jucător important. Se creează o concurență importantă acolo”, a spus Mutu, citat de digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova

Adrian Mutu a dezvăluit salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova. Mutu spune că are informaţia chiar de la Mihai Rotaru, cu care este prieten bun.

Alexandru Mitriţă a semnat un nou contract cu Universitatea Craiova, valabil până în 2028. Conform lui Adrian Mutu, Mitriţă va încasa o sumă uriaşă de la mihai Rotaru în cei 4 ani de contract.

„Mitriță are 2 .800.000 de euro pe 4 ani, din ce am auzit eu la patron”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro. Alexandru Mitriţă este unul dintre cei mai în formă jucători români. Starul Universităţii Craiova a înscris şi un gol în partida pe care România a câştigat-o cu Lituania, scor 3-1.

Reclamă
Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:55

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo! Care sunt opțiunile pentru „primul 11”

16:50

„Am vorbit cu nea Gigi!” Mihai Pintilii a spus totul despre plecarea de la FCSB: „Poate e mai bine aşa!”

16:38

Neluţu Varga, anunţ triumfător înaintea derby-ului cu FCSB: „N-am deloc emoţii!” Ce a spus despre lupta la tilu

16:30

Mikel Arteta și-a prelungit contractul cu Arsenal! Prima reacție a antrenorului: „Mă simt extrem de mândru!”

16:28

Jordan Chiles a dat cărţile pe faţă, după scandalul de la Jocurile Olimpice: „Simt că am fost cu adevărat lăsată în întuneric!”

15:48

NEWS ALERTRăzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni
Citește și