Închide meniul

Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 septembrie 2024, 8:16

Reclamă
Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!

Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriţă, după un meci al Universităţii Craiova / Hepta

Adrian Mutu a dezvăluit salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova. Mutu spune că are informaţia chiar de la Mihai Rotaru, cu care este prieten bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a semnat un nou contract cu Universitatea Craiova, valabil până în 2028. Conform lui Adrian Mutu, Mitriţă va încasa o sumă uriaşă de la mihai Rotaru în cei 4 ani de contract.

Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova

„Mitriță are 2 .800.000 de euro pe 4 ani, din ce am auzit eu la patron”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro. Alexandru Mitriţă este unul dintre cei mai în formă jucători români. Starul Universităţii Craiova a înscris şi un gol în partida pe care România a câştigat-o cu Lituania, scor 3-1.

Alex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1

Alex Mitriţă a avut un mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1. Mitriţă a ironizat modul în care s-a discutat despre el.

„Aveam nevoie de această victorie, să facem 6 puncte, să fim primii în clasament. Am muncit pentru această victorie, pe un teren greu. Sunt bucuros că m-am întors la echipa naţională şi sunt bucuros că am marcat şi am câştigat.

Reclamă
Reclamă

(n.r.: Ai fugit direct la nea Mircea. Ce ai discutat cu el şi ce a însemnat convocarea aceasta pentru tine?) A discutat foarte multe cu mine, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. A avut încredere în mine, chiar dacă în aceşti doi ani de zile s-au vorbit foarte multe despre mine, despre bad boy-ul din mine, cum se zicea pe la televizor.

(n.r: Spune-mi cum au fost antrenamentele cu Mircea Lucescu) Foarte-foarte bune. S-a văzut în aceste două meciuri. Cu siguranţă a venit cu un plus, s-a văzut experienţa dânsului. Nu avem nevoie de mai mult, decât de experienţa dânsului, şi să fim antrenaţi de el.

Pentru noi este o onoare (n.r.: să fie antrenat de Mircea Lucescu). Mai ales pentru mine, că am lucrat şi cu domnul Răzvan Lucescu, şi acum cu nea Mircea. Am putut lucra cu amândoi şi sunt foarte mândru de acest lucru”, a declarat Alex Mitriţă în exclusivitate pentru AntenaSport după România – Lituania 3-1.

Reclamă
Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:26

Super-lovitură dată de Al-Gharafa, înainte de debutul în Liga Campionilor Asiei. Cine va juca alături de Coman şi Joselu

15:14

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură. Universitatea Craiova a transferat un jucător de la o rivală din Liga 1

14:23

Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României

13:08

Lovitură dată de Jannik Sinner după câştigarea US Open. Aduce în echipă un om din fostul staff al lui Djokovic

13:01

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!”

11:45

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și