Închide meniul

Adrian Mutu, despre posibilele transferuri ale lui Iulian Cristea şi Grameni: „Rapid îşi permite jucători!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2023, 18:39

Adrian Mutu, despre posibilele transferuri ale lui Iulian Cristea şi Grameni: „Rapid îşi permite jucători!

Adrian Mutu, despre Iulian Cristea şi Grameni la Rapid

Hepta

  • Adrian Mutu a avut o primă reacţie despre posibilele transferuri ale lui Iulian Cristea şi Grameni la Rapid
  • Anunţul făcut de antrenorul Rapidului

Adrian Mutu a avut o primă reacţie despre posibilele transferuri ale lui Iulian Cristea şi Grameni la Rapid. Mutu a admis că ambii jucători sunt pe lista de transferuri din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid visează la un titlu istoric, iar pentru asta Angelescu şi Dan Şucu sunt dispuşi să bage adânc mâna în buzunar. Iulian Cristea şi Constantin Grameni sunt primele ţinte pe piaţa transferurilor.

Adrian Mutu, despre posibilele transferuri ale lui Iulian Cristea şi Grameni

„Dacă au spus cei din conducere (n.r – despre interesul pentru Iulian Cristea), vă dați seama că ne-am consultat. E un jucător al cărui profil ne place. În momentul ăsta, doar atât pot să spun. (n.r – S-ar adapta la Rapid?) Stați să vedem dacă vine la Rapid.

Reclamă

Grameni e un jucător interesant. Nu voi vorbi de niciun jucător care nu va veni, pentru că nu e ok. Vorbim după. Da, și-l permite Rapid pe Grameni. Eu cred că Rapid își permite jucători. Acum nu știu care e dorința lui Hagi, dacă îi vinde sau nu. Are cupele europene la orizont și nu știu care îi va fi strategia”, a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Cristi Săpunaru, despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid

Cristi Săpunaru, despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid. Căpitanul Rapidului îl aşteaptă la Rapid şi pe fostul jucător de la FCSB, Iulian Cristea. Săpunaru crede că suporterii Rapidului îl vor iubi dacă va da totul pentru echipă.

Reclamă

De ce nu? Au mai fost jucători care au mai fost la rivale şi au dat randament mai bun decât acolo. Dacă îşi face treaba pentru Rapid suporterii în vor iubi din primul minut”, a mai spus Săpunaru.

FCSB a ratat şansa de a juca cu titlul pe masă în derby-ul cu Rapid, după ce a pierdut cu Farul, iar echipa lui Hagi a câştigat campionatul. Chiar dacă nu mai are miză, Săpunaru e convins că se va juca tare în FCSB – Rapid.

Un meci care nu mai contează atât de mult în clasament, dar un meci care contează pentru suporteri. Îl aşteptăm cu nerăbdare. Cine crede că va fi un amical, se înşeală amarnic. E un derby. Noi sperăm să fim cât mai mulţi şi la final să fie ai noştri fericiţi. Noi trecem printr-o pasă extraordinară. Avem 6 victorii la rând şi o vrem şi pe a 7-a (n.r. – este ironic).

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă interesează că au pierdut campionatul şi cum se simt ei. Mă interesează doar ce facem noi. Ne-am îndeplinit un obiectiv şi am ratat un alt obiectiv. Nu ştiu dacă ar salva finalul de campionat, ci ar face suporterii fericiţi.

Nu ştiu ce va fi la anul. Îmi pare rău că nu am putut să realizăm mai multe în sezonul ăsta. Asta mă doare pe mine, nu altceva. Iubesc fotbalul şi iubesc Rapidul. Mai simplu de atât nu se poate”, a spus Cristi Săpunaru, care a vorbit şi despre obiectivele din sezonul viitor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1
Liga 1 • 25 mart., 8:32
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1: „Este reţeta succesului!”