Închide meniul

Adrian Mutu, după Hermannstadt – Rapid 0-2: „Ştiam că va veni golul!” Jucătorul care l-a impresionat: „A făcut un meci extraordinar!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2022, 23:30

Adrian Mutu, după Hermannstadt – Rapid 0-2: „Ştiam că va veni golul! Jucătorul care l-a impresionat: „A făcut un meci extraordinar!

Adrian Mutu este antrenorul celor de la Rapid

Adrian Mutu, după Hermannstadt - Rapid 0-2

Adrian Mutu, după Hermannstadt – Rapid 0-2. . Echipa lui Adrian Mutu a rupt seria de două meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Belgianul Emmers şi Dragoş Grigore au marcat golurile victoriei în partida care s-a jucat la Mediaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei sale în meciul cu Hermannstadt.

Adrian Mutu, după Hermannstadt – Rapid 0-2

Trebuie să ne bucurăm ţine 90 de minute. Sunt meciuri şi meciuri. Astăzi a fost un teren greu pentru ambele echipe. Un pic dezavantajaţi am fost pentru că suntem o echipă de posesie. Până la urmă, s-a terminat bine. Ştiam că va veni golul, am dominat tot meciul. Hermannstadt s-a bazat pe contraatac. Este o victorie meritată. Întreaga fază a fost frumoasă, dar Emmers a făcut un meci extraordinar, o risipă de energie fantastică. Am jucători de valoare şi astăzi am rezolvat prin execuţii sau pase frumoase.

Atunci când faci un joc ca al nostru, când te muţi în jumătatea adversarului, normal că apar riscuri. Norma că rămâi doar cu 2 fundaşi centrali. Există riscul să pui echipa pe contraatac, dar e un risc asumat. De suporteri nu avem cum să ne plângem pentru că sunt alături de noi mereu. Suntem pe o traiectorie bună, cu tot ceea ce înseamnă. Mergem înainte, dar trebuie să fim pragmatici pentru că fotbalul este periculos„, a spus Adrian Mutu la finalul partidei cu Hermannstadt.

Marius Măldărăşanu nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi

La rândul său, Marius Măldărăşanu a spus că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi.

Reclamă

„O partidă echilibrată. Nu prea am multe de spus despre repriza a doua, am început bine, am avut și acea bară. Ne-au dat gol pe un contraatac, am avut un blocaj și ne-au dat încă un gol la un corner. Nu am ce să le reproșez, am avut în față o echipă cu jucători cu calitate, poate meritam un punct.

Trecem printr-o perioadă grea, e a treia înfrângere la rând, va fi din ce în ce mai greu. Efortul e mare, ei au jucat minge lungă. A doua repriză a fost bună. După primul gol am căzut din punct de vedere mental. Va trebui să ridicăm capul, urmează meci de Cupă, vor fi și schimbări la acest meci. Orice meci va fi greu pentru noi. Dacă n-au fost luați în seamă la început de campionat, acum se mobilizează mai bine”, a spus Marius Măldărăşanu după Hermannstadt – Rapid 0-2.

Hermannstadt – Rapid 0-2. Victorie uriaşă pentru giuleşteni

Rapid a deschis scorul prin belgianul Xian Emmers (75), care a marcat spectaculos, cu călcâiul, la pasa lui Alexandru Ioniţă II, după care Dragoş Grigore (78) a marcat cu capul, în urma unui corner. Grigore i-a dedicat golul coechipierului său Jayson Papeau, indisponibil mai multe luni din cauza unei accidentări.

Reclamă 4 / 0/3

Emmers a marcat primul său gol pentru Rapid în campionat, după ce înscrisese în Cupa României (în victorie cu CS Afumaţi, 3-0). Sibienii au avut o mare ocazie la 0-0, în min. 56, când fundaşul Ionuţ Stoica a trimis în bară.

Rapid venea după două înfrângeri consecutive în deplasare.

Nou-promovata FC Hermannstadt, revelaţia primei părţi a sezonului, a suferit a treia înfrângere consecutivă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și