Închide meniul

Adrian Mutu, după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Mă bucură atitudinea băieților!”

Cosmin Olteanu Publicat: 1 mai 2023, 23:38

Reclamă
Adrian Mutu, după Rapid – CFR Cluj 3-1: Mă bucură atitudinea băieților!”

Adrian Mutu, după Rapid - CFR Cluj 3-1

Adrian Mutu într-o conferinţă de presă / AntenaSport

Adrian Mutu a vorbit după Rapid – CFR Cluj 3-1, partidă din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. Golurile Rapidului au fost marcate de Dugandzic (două goluri) și Kait, în timp ce unicul gol al campioanei României a fost înscris de Braun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a apreciat jocul, dar și atitudinea pe care elevii săi le-au arătat în fața trupei lui Dan Petrescu.

Adrian Mutu, după Rapid – CFR Cluj 3-1

Antrenorul giuleștenilor l-a felicitat, în mod special, pe Marko Dugandzic, care a marcat o „dublă”.

„Așa este fotbalul. Nu mă aștept la nimic din partea nimănui, doar îmi fac treaba. Cred că am fost puțin influențați și de acel penalty acordat rapid. Cred că am făcut un meci extraordinar în această seară.

Ne-am apărat foarte bine în repriza a doua în fața unei echipe care stă foarte bine fizic. Am terminat cu bine. Este o seară foarte bună. Mă bucură atitudinea băieților. Am muncit foarte bine și în această săptămână, după un rezultat foarte bun pentru noi.

Reclamă

Am intrat bine, conectați. Vom încerca să câștigăm cu toate echipele pentru noi, pentru a acumula experiență. Suntem la Rapid și presiunea e mare. Mă bucur că astăzi am reușit să-i bucuram (n.r. pe fani). Ați văzut că astăzi mi-au scandat numele.

El (n.r. Marko Dugandzic) este un jucător foarte bun în ansamblu pentru că muncește foarte mult pentru echipă. Ceea ce i-am dat eu este liniștea, l-am învățat și anumite mișcări pe care să le facă. Cred că a înțeles, 19 de goluri sunt multe, dar putea să aibă și mai multe goluri dacă nu rata penalty-uri (n.r. râde).

Puneți-vă și în pielea lui Dan… de cinci ani câștigi campionatul, iar acum când începe să scârțâie… Eu cred că Rapid a jucat astăzi foarte bine, a avut o seară formidabilă.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Sper ca și la următorul meci să obținem o victorie. În ultimul timp, ne-am tot întâlnit cu ei (n.r. Farul) și ne-am duelat”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului cu CFR Cluj, pentru digisport.ro.

Marko Dugandzic: „A fost o noapte bună pentru noi!”

„A fost un meci greu, a fost o noapte bună pentru noi. Știam că CFR venea după o perioadă grea, dar i-am surprins cu acel penalty, iar golul doi a venit repede. În final, a fost un meci greu, doar sunt campioni în ultimii 5 ani. 

Nu cred că a fost cel mai bun meci al meu, am marcat și hat-trick-uri, dar pot mai mult. Am jucat pentru echipă, fără echipă nu pot să fac nimic. 

(n.r. Te-ai răzbunat pe CFR Cluj?) Am spus de multe ori, nu m-am răzbunat, așa e în fotbal și eu sunt doar un jucător. Trebuie să merg unde am posibilitatea să joc mai mult. Sunt foarte fericit că sunt aici și mă simt bine la Rapid. 

E foarte frumos, ne luptăm de mult timp și să vedem ce o să se întâmple (n.r. despre titlul de golgheter și lupta cu Compagno). Nu pun foarte multă presiune pe mine, dar îmi doresc să fiu primul la final.

Am auzit că după mai multe rezultate slabe, așa e la Rapid. Noi credem în continuare în staff și în «Mister». Nu ne dăm bătuți și trebuie să stăm în picioare”, a spus și Marko Dugandzic.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și