Închide meniul

Marko Dugandzic, fericit după ce a marcat o „dublă” în Rapid – CFR Cluj 3-1: „A fost o noapte bună pentru noi!”

Cosmin Olteanu Publicat: 1 mai 2023, 23:17

Marko Dugandzic, fericit după ce a marcat o dublă” în Rapid – CFR Cluj 3-1: A fost o noapte bună pentru noi!”

Marko Dugandzic, fericit după ce a marcat o „dublă” în Rapid - CFR Cluj 3-1

Marko Dugandzic, după un gol marcat pentru Rapid / Facebook FC Rapid 1923

  • Marko Dugandzic, fericit după ce a marcat o „dublă” în Rapid – CFR Cluj 3-1
  • 29 de ani are Marko Dugandzic

Marko Dugandzic a fost foarte fericit după ce a marcat o „dublă” în Rapid – CFR Cluj 3-1, partidă care contează pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1. În acest moment, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 34 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a marcat primul gol, în minutul 9, dintr-un penalty obținut de Alexandru Ioniță. Apoi, în prelungirile primei reprize, atacantul croat și-a trecut din nou numele pe tabela de marcaj.

Marko Dugandzic, fericit după ce a marcat o „dublă” în Rapid – CFR Cluj 3-1

Vârful Rapidului spune că este foarte mulțumit de evoluția pe care a avut-o în fața campioanei României, însă, totodată, atrage atenția la faptul că, fără ajutorul colegilor săi, nu ar fi putut să marcheze cele două goluri.

Reclamă

„A fost un meci greu, a fost o noapte bună pentru noi. Știam că CFR venea după o perioadă grea, dar i-am surprins cu acel penalty, iar golul doi a venit repede. În final, a fost un meci greu, doar sunt campioni în ultimii 5 ani. 

Nu cred că a fost cel mai bun meci al meu, am marcat și hat-trick-uri, dar pot mai mult. Am jucat pentru echipă, fără echipă nu pot să fac nimic. 

Reclamă

(n.r. Te-ai răzbunat pe CFR Cluj?) Am spus de multe ori, nu m-am răzbunat, așa e în fotbal și eu sunt doar un jucător. Trebuie să merg unde am posibilitatea să joc mai mult. Sunt foarte fericit că sunt aici și mă simt bine la Rapid. 

E foarte frumos, ne luptăm de mult timp și să vedem ce o să se întâmple (n.r. despre titlul de golgheter și lupta cu Compagno). Nu pun foarte multă presiune pe mine, dar îmi doresc să fiu primul la final.

Am auzit că după mai multe rezultate slabe, așa e la Rapid. Noi credem în continuare în staff și în «Mister». Nu ne dăm bătuți și trebuie să stăm în picioare”, a declarat Marko Dugandzic, la finalul meciului cu CFR Cluj, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

19 goluri a marcat Dugandzic, în actualul sezon de Liga 1, fiind golgheterul echipei lui Adrian Mutu.

Junior Morais: „Voiam să mă retrag, dar m-au convins băieții să rămân!”

„Sunt foarte bucuros că am putut să dau pasă de gol. Mereu încerc să pun mingea pe careu, să poţi să dai gol. Astăzi am fost inspirat şi eu. Mă bucur că a dat gol Dugandzic.

CFR e o echipa foarte potentă. A fost si astăzi. Prima repriă a fost mai bună, noi ne-am retras, așa facem noi. CFR a fost o echipă bună, dar noi am fost mai buni. Ne vom reface, ne vom recupera, vom face sală.

Noi nu ajutăm Farul, avem obiectivul nostru. Noi jucăm să câștigăm, cu siguranță și la Farul se face același lucru. Dorința noastră e să ajungem în Conference League. Am pierdut niște meciuri.

Voiam să mă retrag, dar m-au convins băieții să rămân. Voi rămâne la Rapid incă un an. Mâna era aproape de corp. M-am uitat că eram în afara careului”, a spus și Junior Morais.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”