Închide meniul

Adrian Mutu, entuziasmat după Rapid – Sepsi 3-0: „Un start foarte bun, i-am surprins pe cei de la Sepsi!” + Nou transfer confirmat în Giulești

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 20 ianuarie 2023, 22:43

Adrian Mutu, entuziasmat după Rapid – Sepsi 3-0: Un start foarte bun, i-am surprins pe cei de la Sepsi!” + Nou transfer confirmat în Giulești

Adrian Mutu s-a descătuşat după FCSB - Chindia 2-0

Adrian Mutu / Profimedia

Adrian Mutu, entuziasmat după Rapid – Sepsi 3-0. Tehnicianul giuleștenilor s-a declarat mulțumit de jocul reușit de echipa sa la reluarea Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație succesului, Rapid a depășit-o pe FCSB și a urcat pe podium.

Adrian Mutu, entuziasmat după Rapid – Sepsi 3-0

Antrenorul formației bucureștene i-a lăudat pe fotbaliștii de la Rapid, susținând că au respectat perfect strategia de joc.

„Am avut un start foarte bun, echipa a stat foarte bine în teren. Băieții au respectat partitura tactică si vreau să îi felicit pe această cale. E meritul lor, au fost primii la minge, au câstigat dueluri multe. I-am surprins pe cei de la Sepsi că nu ne-am aruncat peste ei, am avut răbdare. Știam că avem în față un adversar foarte bun daca îi dai spații.

Dugandzic a batut penalty, mă bucur pentru el, dar în special pentru echipă. E treaba lui Dugandzic să marcheze, e atacant. Pe lângă cele 3 goluri, am avut și 2 bare, per total am jucat foarte bine în fața unei echipe puternice. Am avut intensitate. E adevărat, au fost momente când și ei au venit peste noi, dar ne-am apărat bine. Giuleștiul e una dintre forțele noastre. Echipa se exprimă altfel cu publicul alături”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului cu Sepsi.

Reclamă

Antrenorul a vorbit și despre transferurile pe care le pregătește formația din Giulești

„Noi nu facem transferuri doar de dragul de a le face. Ne gândim bine la ce jucători vrem să aducem, pentru că vrem să ne ajute acum, nu de la vară. Avem o echipă omogenă. Deocamdată este făcut un transfer, mai sunt negocieri și pentru altele”, a mai spus Adrian Mutu.

Rapid – Sepsi 3-0. Victorie impresionantă a giuleștenilor! Hat-trick reușit de Marko Dugandzic! Echipa lui Mutu a depășit-o pe FCSB și a urcat pe podium

Rapid – Sepsi 3-0. Giuleștenii au obținut o victorie impresionantă la reluarea Ligii 1 după pauza de iarnă. Soarta meciului a fost decisă încă din primele 18 minute.

Reclamă 4 / 0/3

Marko Dugandzic a avut parte de o seară magică, reușind primul hat-trick din carieră! Atacantul giuleștenilor a avut nevoie de numai 18 minute pentru a-și trece de trei ori numele pe lista marcatorilor.

Covăsnenii nu au renunțat și au continuat să atace poarta lui Horațiu Moldovan, dar fără succes, în ciuda numeroaselor ocazii avute.

Grație acestei victorii, Rapid urcă pe 3 în clasament, cu 41 de puncte, la 3 lungimi în spatele CFR-ului și la 4 în spatele liderului Farul. Sepsi rămâne pe locul 6, însă poate fi depășită în clasament de Petrolul.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și