Închide meniul

Adrian Mutu, furios după Rapid – Hermannstadt 0-1: „Am fost aroganți, asta ne-a costat meciul! Nu meritam să câștigăm”

Sebastian Cristian Publicat: 4 martie 2023, 22:38

Reclamă
Adrian Mutu, furios după Rapid – Hermannstadt 0-1: Am fost aroganți, asta ne-a costat meciul! Nu meritam să câștigăm”

Adrian Mutu a dezvăluit care sunt cei doi jucători pe care i-ar transfera la Rapid

Adrian Mutu / Hepta

Adrian Mutu a fost furios după Rapid – Hermannstadt 0-1. Antrenorul giuleștenilor a fost nemulțumit de atitudinea elevilor săi, care au intrat aroganți în teren, în viziunea „briliantului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestei înfrângeri, Rapid rămâne pe locul 4 în Liga 1, cu 52 de puncte obținute în 29 de meciuri.

Adrian Mutu, furios după Rapid – Hermannstadt 0-1: „Am fost aroganți, asta ne-a costat meciul! Nu meritam să câștigăm”

„În prima repriză am jucat foarte slab, nu am avut ritm, am luat decizii. Am fost aroganți, am fost iresponsabili și superficiali. În seara asta nu meritam să câștigăm. Era normal să schimb alcătuirea primului 11 față de meciurile anterioare pentru că veneam după 3 meciuri într-o săptămână și a fost o deplasarea grea la Botoșani.

Aroganța noastră ne-a costat, am intrat aroganți pe teren ca și cum am fi câștigat deja, iar în fotbal acest lucru se plătește. În repriza a doua am jucat mai bine, dar nu meritam să câștigăm, indiferent că am ratat și penalty. În această seară fotbalul ne-a dat o lecție importantă.

Eram sigur că o să ratam penalty-ul, nu a fost seara noastră, iar fotbalul nu-ți dă ceea ce nu meriți. Dugandzic ar trebui să-și schimbe stilul, e previzibil, dar nu trebuie să-l scoatem pe el țap ispășitor”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Victor Angelescu a anunțat noul obiectiv al Rapidului, din play-off: “Putem să-l îndeplinim!”

Conducătorii din Giulești au mare încredere în lotul lui Adrian Mutu. Victor Angelescu a dezvăluit că noul obiectiv al Rapidului, după ce calificarea în play-off a fost îndeplinită, va fi clasarea între primele 3 echipe.

Rapidiștii visează să joace într-o cupă europeană, în anul în care clubul va sărbători 100 de ani de existență. Angelescu rămâne totuși cu picioarele pe pământ când vine vorba de lupta la titlu.

“Nu avem nici măcar a treia șansă”, a spus Victor Angelescu. Co-acționarul giuleștenilor se bazează însă pe jucătorii lui Adrian Mutu și nu exclude clasarea pe podium.

Reclamă 4 / 0/3

“Primul obiectiv a fost atins. În momentul în care vom începe play-off-ul, vom avea alt obiectiv, acela de a termina pe un loc de cupe europene, ceea ce înseamnă că trebuie să fim pe primele 3 sau 4 locuri în funcție de ce se întâmplă în Cupa României.

La titlu nu avem nici măcar a treia șansă. O să vedem cum terminăm sezonul regulat, normal că ne-am dori să câștigăm titlul, dar trebuie să și putem asta. Obiectivul va fi, probabil, să terminăm între primele 3.

Credem că avem un lot cu care putem îndeplini obiectivul, dar dacă îl vom rata anul acesta, nu se va schimba major planul. Știm foarte bine ce vrem să facem de acum pentru anul viitor, când vrem să ne implicăm în lupta la titlu”, a spus Victor Angelescu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și