Închide meniul

Adrian Mutu i-a răspuns lui Gigi Becali: „Nu ar trebui judecați după istoricul lor”. Ce a spus despre Oaidă şi Cristea

Alex Masgras Publicat: 25 iunie 2023, 23:59

Reclamă
Adrian Mutu i-a răspuns lui Gigi Becali: „Nu ar trebui judecați după istoricul lor. Ce a spus despre Oaidă şi Cristea

Adrian Mutu i-a răspuns lui Gigi Becali

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului / ProfiMedia

Adrian Mutu i-a răspuns lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a declarat că Rapidul nu se poate lupta cu formaţia roş-albastră, după ce formaţia din Giuleşti i-a adus liberi de contract pe Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Rapidului, prezent la centenarul clubului, i-a răspuns patronului de la FCSB.

Adrian Mutu i-a răspuns lui Gigi Becali: „Nu ar trebui judecați după istoricul lor”. Ce a spus despre Oaidă şi Cristea

Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea sunt doi dintre jucătorii aduşi de Rapid în această vară din postura de jucători liberi de contract. Cei doi au ajuns în Giuleşti după ce s-au despărţit de FCSB.

Gigi Becali, patronul echipei roş-albastre, nu crede că Rapidul poate avea de câştigat dacă aduce jucători liberi de contract, aşa cum au venit Oaidă şi Cristea în Giuleşti.

Antrenorul Rapidului a declarat că foştii jucători de la FCSB s-au adaptat imediat la noua lor echipă şi că are încredere în calităţile acestora:

Reclamă

„Sunt niște băieți extraordinari, au fost acceptați imediat. Nu ar trebui judecați după istoricul lor, ci după ce fac pe teren.

Nu poți să numești jucători precum Cristea și Oaidă jucători de care vrei să scapi. Cristea este un jucător care este în anturajul echipei naționale, iar Oaidă a fost la turneul final de la U21. Sunt jucători cu mare potențial”, a declarat Adrian Mutu, potrivit digisprt.ro.

Gigi Becali se amuză de speranțele la titlu ale lui Dan Șucu

Becali e sigur că Rapid nu poate conta în lupta pentru titlu cu jucători la care el a renunțat. Iulian Cristea și Răzvan Oaidă sunt jucătorii care au plecat de la FCSB și vor îmbrăca tricoul alb-vișiniu. Alături de ei, au mai fost transferați Borja Valle, Omar El Sawy, Christopher Braun și Cătălin Cîrjan.

Reclamă 4 / 0/3

Finanțatorul lui FCSB e sigur că Dan Șucu trebuie să investească încă 10 milioane de euro pentru a ajunge la nivelul clubului din Berceni.

„Niciodată în viaţa lor nu o să se poată bate cu mine. Mai au nevoie şi de experienţă, dar mai au nevoie de ceva, de mulţi bani. Ca să poată să se bată cu mine mai au nevoie şi de jucători valoroşi.

Eu am un Olaru, Florinel Coman şi Tavi Popescu. Ei costă 15 milioane de euro toţi trei. N-am zis pe fiecare mai mult, am zis atât. Ei au trei jucători care să coste 15 milioane de euro? N-au.

Cum, dacă iei jucători gratis şi n-ai trei jucători care costă măcar 5 milioane. Au trei jucători care costă 5 milioane? Eu cumulat am câţiva jucători care fac 15 milioane de euro.

Ei trebuie să mai bage 10 milioane de euro ca să vină la acelaşi nivel cu mine. În orice afacere, trebuie să ai o logică. La fotbal nu este de fiecare dată logică, este adevărat”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și