Închide meniul

Gigi Becali se amuză de speranțele la titlu ale lui Dan Șucu. Ce a declarat în ziua centenarului Rapidului

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2023, 11:32

Reclamă
Gigi Becali se amuză de speranțele la titlu ale lui Dan Șucu. Ce a declarat în ziua centenarului Rapidului

Gigi Becali a lansat un val de ironii după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Krasniqi la Rapid

Gigi Becali, mesaj pentru Dan Șucu / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali se amuză de speranțele la titlu ale lui Dan Șucu. Patronul lui FCSB i-a transmis un mesaj rivalului său de la Rapid în ziua în care giuleștenii sărbătoresc centenarul clubului. Latifundiarul din Pipera știe ce îi lipsește grupării din Grant pentru a spera la clasarea pe primul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali e sigur că Rapid nu poate conta în lupta pentru titlu cu jucători la care el a renunțat. Iulian Cristea și Răzvan Oaidă sunt jucătorii care au plecat de la FCSB și vor îmbrăca tricoul alb-vișiniu. Alături de ei, au mai fost transferați Borja Valle, Omar El Sawy, Christopher Braun și Cătălin Cîrjan.

Gigi Becali se amuză de speranțele la titlu ale lui Dan Șucu

Finanțatorul lui FCSB e sigur că Dan Șucu trebuie să investească încă 10 milioane de euro pentru a ajunge la nivelul clubului din Berceni.

Niciodată în viaţa lor nu o să se poată bate cu mine. Mai au nevoie şi de experienţă, dar mai au nevoie de ceva, de mulţi bani. Ca să poată să se bată cu mine mai au nevoie şi de jucători valoroşi.

Eu am un Olaru, Florinel Coman şi Tavi Popescu. Ei costă 15 milioane de euro toţi trei. N-am zis pe fiecare mai mult, am zis atât. Ei au trei jucători care să coste 15 milioane de euro? N-au.

Reclamă

Cum, dacă iei jucători gratis şi n-ai trei jucători care costă măcar 5 milioane. Au trei jucători care costă 5 milioane? Eu cumulat am câţiva jucători care fac 15 milioane de euro.

Ei trebuie să mai bage 10 milioane de euro ca să vină la acelaşi nivel cu mine. În orice afacere, trebuie să ai o logică. La fotbal nu este de fiecare dată logică, este adevărat”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Dan Șucu a anunțat că bugetul de transferuri al Rapidului, din această vară, este de 3.5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu, reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat la Rapid

Cătălin Cîrjan este marele transfer al lui celor de la Rapid din această vară. Rapid l-a împrumutat pentru un an de la Arsenal, cu opţiune de a-l cumpăra definitiv. Victor Angelescu a dezvăluit că Rapid ar trebui să plătească peste un milion de euro pentru Cîrjan.

Am lucrat de vreo o lună și jumătate încoace la transfer. Sincer, a fost cel mai greu transfer de realizat, negocierile au durat foarte mult timp. Cu jucătorul și cu impresarul am avut discuții foarte bune, au ținut mult negocierile cu Arsenal, cum îi dau drumul, care sunt clauzele, etc.

Foarte important, am ținut foarte mult să avem o clauză de cumpărare, până la urmă s-a trecut o sumă în contract. E o sumă importantă, dar pe care am putea s-o plătim. Tocmai asta a făcut negocierile un pic mai lungi.

În principal, am vrut să obținem un împrumut cu opțiune de cumpărare. E peste un milion de euro, da. Nu pot să vă spun, e confidențial, e o sumă corectă. Normal că acum și el trebuie să arate că merită această sumă, noi îi vom oferi șansa.

Nu e adevărat, sunt multe clauze, dar nu e nimic obligatoriu (n.r. legat de numărul minutelor pe teren). Sunt mai multe clauze legate de bani, dacă îl pot aduce înapoi mai devreme. Pentru împrumut nu am plătit nimic, iar noi vom suporta salariul”, a spus Angelescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și