Închide meniul

Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 12:30

Reclamă
Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali: „Chiar dacă ia 3 jucători cu 10 milioane de euro, tot nu intră în grupe

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce antrenorul a spus că nu ar lucra niciodată cu milionarul

Gigi Becali şi Adrian Mutu / Hepta, Profimedia Images

Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali. Mai aproape de titlu ca niciodată, Gigi Beclai visează la grupele Champions League şi la zecile de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu e de părere că FCSB nu are şanse să ajungă în grupele Champions Legaue, chiar dacă Gigi Becali va lua jucători cu milioane de euro. Becali a anunţat deja lista de transferuri: Louis Munteanu, Denis Alibec, Alexandru Mitriţă sau Philip Otele.

Adrian Mutu îi distruge visul lui Gigi Becali

”Noi avem preliminarii peste preliminarii, este foarte greu să ieșim din asta și să ajungem într-o grupă. De ce ar veni un jucător când nu are o scenă europeană garantată? Bine, dacă dă Gigi 5 milioane pe el și îi face un salariu de 80.000 euro pe lună, probabil că vine. Gândește-te că Qarabag, echipă care joacă ani de ani în grupe, ba mai mult, anul ăsta chiar a și ieșit din grupe, dar a fost eliminată de Leverkusen, singura echipă care nu a pierdut meci sezonul ăsta.

Chiar dacă cumpără Gigi 3 jucători cu 10 milioane, tot nu intră în grupe! Nu îți garantează alea 30 de milioane că tu vei câștiga play-off-ul,  pentru că acolo sunt echipe puternice. Dai de Arsenal, ce faci? Pierzi din start 30 de milioane.

Mai bine, ăștia 30 de milioane, îi ține și mai bagă 30 în decembrie. Îți aduci 6 jucători valoroși și poate sezonul viitor faci ceva, dar niciodată în Liga Campionilor. Ca să faci o echipă de Liga Campionilor din 60 de milioane, trebuie să ai un noroc chior ca cei 6 jucători pe care-i cumperi să fie toți buni. Că una e când cumperi la 200-300 de mii un jucător, alta e când dai 10 milioane”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro.

Reclamă

Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League

Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League. Patronul își va umple conturile, în situația în care jucătorii săi îi vor îndeplini cel mai mare vis. Totuși, pentru roș-albaștrii, lupta pentru claificarea în Liga Campionilor va începe doar dacă aceștia vor câștiga titlul în Liga 1. În momentul de față, echipa lui Becali este la 10 puncte de principalele contracandidate, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Oficialii UEFA au anunțat fondul de premiere pentru ediția viitoare a UEFA Champions League, prima ediție în care nu va fi regăsită faza grupelor, înlocuită cu o ligă în care toate formațiile vor acumula puncte, chiar dacă nu joacă între ele. La finalul acesteia, primele 8cluburi se califică direct în fazele eliminatorii.

Formațiile care vor ocupa locurile 9-24 vor juca un playoff, pentru fazele eliminatorii. Aceste dueluri vor avea loc în formatul tur-retur.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru ciclul 2024-2027, UEFA a pregătit suma de 18,62 milioane de euro, pentru intrarea în noua Ligă. De asemenea, pentru o victorie în această fază, fiecare club va primi 2,1 milioane de euro, în timp ce la un egal suma primită va fi de 700.000 de euro.

Totodată, oficialii UEFA au anunțat și premiile pentru calificarea în fazele eliminatorii:

– 1 milion de euro pentru calificarea în fazele eliminatorii
– 11 milioane de euro pentru optimi
– 12,5 miloane de euro pentru sferturi
– 15 milioane de euro pentru semifinale
– 18,5 milioane de euro pentru finală + 6,5 milioane de euro pentru câștigătoarea competiției.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și