Închide meniul

Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League. Toate cifrele

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 12:30

Reclamă
Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League. Toate cifrele

Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League.

Gigi Becali / Hepta

Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League. Patronul își va umple conturile, în situația în care jucătorii săi îi vor îndeplini cel mai mare vis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, pentru roș-albaștrii, lupta pentru claificarea în Liga Campionilor va începe doar dacă aceștia vor câștiga titlul în Liga 1. În momentul de față, echipa lui Becali este la 10 puncte de principalele contracandidate, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Averea pe care pune mâna Gigi Becali dacă FCSB se califică în UEFA Champions League

Oficialii UEFA au anunțat fondul de premiere pentru ediția viitoare a UEFA Champions League, prima ediție în care nu va fi regăsită faza grupelor, înlocuită cu o ligă în care toate formațiile vor acumula puncte, chiar dacă nu joacă între ele. La finalul acesteia, primele 8cluburi se califică direct în fazele eliminatorii.

Formațiile care vor ocupa locurile 9-24 vor juca un playoff, pentru fazele eliminatorii. Aceste dueluri vor avea loc în formatul tur-retur.

Pentru ciclul 2024-2027, UEFA a pregătit suma de 18,62 milioane de euro, pentru intrarea în noua Ligă. De asemenea, pentru o victorie în această fază, fiecare club va primi 2,1 milioane de euro, în timp ce la un egal suma primită va fi de 700.000 de euro.

Reclamă

Totodată, oficialii UEFA au anunțat și premiile pentru calificarea în fazele eliminatorii:

– 1 milion de euro pentru calificarea în fazele eliminatorii
– 11 milioane de euro pentru optimi
– 12,5 miloane de euro pentru sferturi
– 15 milioane de euro pentru semifinale
– 18,5 milioane de euro pentru finală + 6,5 milioane de euro pentru câștigătoarea competiției.

De asemenea, echipele care se vor califica în Supercupa Europei vor primi 4 milioane de euro și încă 1 milion de euro, în situația în care câltigă competiția.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, cu o simplă prezență în Liga Campionilor, Gigi Becali își va umple conturile! Într-un scenariu fantastic, în care FCSB s-ar califica în fazele eliminatorii, patronul echipei va da o lovitură colosală, suma încasată fiind una de-a dreptul amețitoare pentru fotbalul românesc.

Veste importantă pentru FCSB înainte de meciurile care o pot face campioană

A venit o veste importantă pentru FCSB, înainte de meciurile care o pot face campioană! Elias Charalambous se va putea baza pe doi jucători care s-au accidentat, în urmă cu ceva vreme.

Este vorba despre Ovidiu Popescu și Luis Phelipe, care s-au accidentat la finalul lunii martie, înainte de partida cu Farul Constanța, câștigată de FCSB cu scorul de 1-0.

Potrivit informațiilor oferite de spotmedia.ro, Ovidiu Popescu va fi apt pentru derby-ul cu Rapid, care se va juca pe data de 20 aprilie. Inițial, au apărut informații conform cărora mijlocașul ar rata tot sezonul, însă „Lampard” s-a refăcut mult mai repede.

De cealaltă parte, Luis Phelipe a suferit o ruptură musculară înainte de partida cu Farul. Acesta va reveni pe teren la duelul cu Sepsi, care se va juca pe data de 25 aprilie.

Singura problemă de lot a lui Elias Charalambous va rămâne astfel accidentarea lui Alexandru Băluță. Potrivit informațiilor oferite de Mihai Stoica, atacantul va lipsi 3-4 săptămâni. Acesta ar putea reveni pe teren la meciul cu Farul, care se va juca pe 27 aprilie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și