Închide meniul

Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 martie 2024, 13:24

Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A

Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj. Philip Otele e la mare căutare și ar putea prinde un transfer de vis în Premier League sau Serie A. Cristi Balaj, președintele clujenilor, a confirmat faptul că vârful are mai multe oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Philip Otele traversează un sezon de vis. Vârful de 24 de ani este golgheterul celor de la CFR Cluj, având 13 goluri marcate.

Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj

După ultimele zvonuri apărute în presa internațională, Philip Otele ar putea fi transferat de Brighton sau Napoli, la finalul acestui sezon. Cristi Balaj a comentat situația atacantului din Gruia, mărturisind că acesta traversează o formă de vis și este normal să aibă oferte.

Balaj însă nu a specificat clar din partea căror echipe sunt ofertele pentru Philip Otele, mărturisind că se va lua o decizie în privința viitorului său la finalul sezonului.

„(n.r. S-a zvonit că Brighton și Napoli sunt interesate de Otele, a existat vreun contact cu aceste cluburi?) Nu este perioadă de transferuri în acest momentan, e sezon competițional. Și cluburile care îl urmăresc, și noi avem o perioadă importantă din sezon, pentru că este play-off-ul și concentrarea trebuie să fie în acest sens.

Reclamă

Ce este sigur… Otele e un jucător valoros, știm că este urmărit de mai multe cluburi și rămâne de văzut, după ce se va încheia sezonul, ce decizie se va lua în ceea ce îl privește.

(n.r. Ioan Varga spunea că de la 4.000.000 de euro în sus e dispus să renunțe la Otele, mai e valabilă suma?) Joacă mai bine, de atunci a înscris goluri, e mai bun pe zi ce trece, e clar că are un potențial incredibil. Sumele, din punctul meu de vedere… eu niciodată nu am făcut valoarea unui jucător prin sumele pe care le-am declarat, eu vorbesc de calitățile lui, nu de sume”, a declarat Cristi Balaj, conform iamsport.ro.

Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj

Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj. Patronul clujenilor a transmis că din sezonul viitor, vrea ca echipa sa să aibă din nou performanţe notabile în competiţiile europene.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga a declarat că acest sezon a fost unul de tranziţie pentru CFR Cluj, iar lucrurile se vor schimba începând din vară. Acesta a mărturisit că vrea să ridice nivelul echipei şi va investi masiv în acest sens.

De la vară discutăm despre altceva. Intrăm cu investițiile pentru a crea o echipă de forță, care să ne ofere satisfacții și în Europa, cum s-a mai întâmplat. În acest moment suntem la luptă, dar ne dorim să ridicăm nivelul. Am vrut să echilibrez clubul.

Am văzut că se scriu prostii, că nu plătesc salariile de șase luni. Cum să nu plătesc de șase luni, când ești monitorizat de UEFA la fiecare trei luni? În 31 ianuarie eram la zero datorii. Cum să acumulez datorii de șase luni? O singură lună avem restanță, dar asta nu înseamnă că ai probleme, e un echilibru pe care fiecare club și-l reglează cum poate”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și