Închide meniul

Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2024, 16:32

Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!

Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj. Patronul clujenilor a transmis că din sezonul viitor, vrea ca echipa sa să aibă din nou performanţe notabile în competiţiile europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a picat pe locul patru în play-off, după eşecul din prima rundă cu Universitatea Craiova. Clujenii sunt la opt puncte distanţă de liderul FCSB, iar Neluţu Varga speră în continuare că echipa sa poate deveni campioană.

Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj

Neluţu Varga a declarat că acest sezon a fost unul de tranziţie pentru CFR Cluj, iar lucrurile se vor schimba începând din vară. Acesta a mărturisit că vrea să ridice nivelul echipei şi va investi masiv în acest sens.

De asemenea, Varga a oferit declaraţii şi după ce s-a zvonit că unii angjaţi din cadrul clubului au salariile neplătite de şase luni. Patronul din Gruia a negat aceste informaţii, mărturisind că o singură lună este restantă.

„De la vară discutăm despre altceva. Intrăm cu investițiile pentru a crea o echipă de forță, care să ne ofere satisfacții și în Europa, cum s-a mai întâmplat. În acest moment suntem la luptă, dar ne dorim să ridicăm nivelul. Am vrut să echilibrez clubul.

Reclamă

Am văzut că se scriu prostii, că nu plătesc salariile de șase luni. Cum să nu plătesc de șase luni, când ești monitorizat de UEFA la fiecare trei luni? În 31 ianuarie eram la zero datorii. Cum să acumulez datorii de șase luni? O singură lună avem restanță, dar asta nu înseamnă că ai probleme, e un echilibru pe care fiecare club și-l reglează cum poate”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Ce a declarat Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2

Adi Mutu a avut prima reacţie după meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, scor 1-2, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. „Briliantul” e sigur că echipa lui nu merita să piardă confruntarea cu oltenii.

„Din păcate ăsta este fotbalul, nu cred că meritam să pierdem. Când joci în play-off şi ai atâtea ocazii şi nu reuşeşti să marchezi, fotbalul te judecă. Nu am ce să le reproşez băieţilor decât să fie mai clari în faţa porţii. Lipsa de experienţă a lui Matei se vede. De asta suntem aici, să îl ajutăm să crească.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt dezamăgit ca rezultat, e normal atunci când pierzi. Avem jucători convocaţi la naţionale, deci cei care vom rămâne vom încerca să punem la punct anumite lucruri. Ca joc nu am ce să reproşez, dar ce să zic… un campionat în care contraatacul contează foarte mult. Trebuia să fim puţin mai atenţi, ambele goluri erau de evitat.

Eu cred că a fost penalty clar la Mogoş, Ivan se uită după el şi nu joacă mingea. Altfel ar fi fost rezultatul, dar las specialiştii să vorbească despre acest episod. Vedem la sfârşit, fiecare eşec contează. Suntem acolo, 3 echipa la un punct. Vedem ce se va întâmpla şi mâine. Eu rămân cu părerea că nu e un rezultat corect, dar tabela vorbeşte întotdeauna. (Reporter: Ce poţi schimba?) Ce întrebare… poate Popescu era răcit şi nu scotea mingile din vinclu. Ce să schimb? Când joci fotbal, mai e şi echipa adversă. Au avut un portar care a scos mingi incredibile„, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și