Închide meniul

Adrian Mutu, mesaj de luptă înainte de FC Argeş – Rapid: „Trebuie să turăm motoarele” + Probleme de lot pentru giuleşteni

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2022, 16:32

Adrian Mutu, mesaj de luptă înainte de FC Argeş – Rapid: „Trebuie să turăm motoarele + Probleme de lot pentru giuleşteni

Adrian Mutu, mesaj de luptă înainte de FC Argeş - Rapid

Adrian Mutu este antrenorul celor de la Rapid / Facebook FC Rapid 1923

Adrian Mutu a transmis un mesaj de luptă, înaintea meciului dintre FC Argeş şi Rapid. Antrenorul giuleştenilor îşi doreşte victoria în partida care va avea loc duminică, de la ora 19:00, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul de la Rapid vrea ca echipa sa să menţină ritmul impus de echipele de pe primele două locuri din Liga 1, menţionând faptul că victoriile celor de la FCSB şi CFR Cluj, din etapele restante, au compactat clasamentul.

Adrian Mutu, mesaj de luptă înainte de FC Argeş – Rapid

„Briliantul” a mai declarat faptul că pauza competiţională nu a avut cel mai bun efect asupra lotului său, deoarece se confruntă cu probleme de efectiv, mai mulţi jucători fiind accidentaţi.

„Ne aşteaptă o perioadă foarte aglomerată, cu meciuri din trei în trei zile începând de duminică. Începem împotriva unei echipe cu care am avut viaţă grea şi aici pe Giuleşti, suntem pregătiţi, ştim ce ne aşteaptă.

Este un meci pe care vrem să îl câştigăm pentru a ţine pasul cu echipele fruntaşe. După victoriile celor de la CFR şi FCSB clasamentul devine din ce în ce mai strâns. Trebuie să turăm motoarele încă de la început, pentru că nu este timp de pierdut.

Reclamă

FC Argeş este în inima mea, pentru că acolo m-am format ca fotbalist, dar acum sunt antrenor la Rapid, trebuie să îmi fac meseria şi vreau să câştig. Multe echipe vor să intre în play-off.

Eu cred că va fi un campionat dificil, sunt multe echipe care emit pretenţii la play-off, ceea ce face lupta şi mai aprigă. Sunt foarte multe echipe la diferenţă de un punct sau două.

Pauza nu prea ne-a ajutat din punct de vedere medical, avem cam mulţi accidentaţi. Sperăm să mai recuperăm din ei în zilele următoare şi să putem aborda fiecare meci cu un efectiv cât mai complet, cu jucători pe care mă pot baza şi care pot face diferenţa în meciurile următoare”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea partidei FC Argeş – Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu cere transferuri la Rapid

În privinţa pauzei competiţionale din iarnă, Adrian Mutu şi-a anunţat planurile. Tehnicianul speră să aibă parte de noi jucători în lotul Rapidului, pentru a se putea bate pentru primele locuri din Liga 1. Totodată, „Briliantul” a declarat că va testa mai mulţi tineri jucători în meciurile care au mai rămas din 2022.

Rapid va disputa şi un mini-turneu cu echipe de top din Europa, precum Borussia Dortmund şi Fiorentina. Turneul va avea loc pe 10 decembrie, iar în privinţa acestuia, Adi Mutu a declarat că va da posibilitatea tuturor jucătorilor din lot să evolueze.

„Mai sunt nişte meciuri la care mă voi baza pe toţi jucătorii din lot şi o parte dintre ei vor fi evaluaţi, pentru că de unii ne vom despărţi în iarnă. Dar nu pot spune dinainte nume pentru că mă pot contrazice cu jocuri foarte bune.

Depinde doar de ei dacă demonstrează că vor să rămână la Rapid. Ca să facem achiziţii trebuie să mai existe şi ieşiri. Sper să aducem şi jucători de valoare mai înaltă pentru a ne putea atinge obiectele.

O să vedeţi foarte mulţi tineri în acest turneu, pentru că nu există importanţa rezultatului. Şi mai ales că jucăm din trei în trei zile. Vom rula tot lotul probabil”, a mai spus Adrian Mutu.

Recomandări
  • Adrian Mutu, mesaj de luptă înainte de FC Argeş – Rapid
  • Probleme de lot pentru giuleşteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și