Închide meniul

Adrian Mutu, nemulţumit după CFR Cluj – Rapid 2-2: „Trebuia să câştigăm! Mai rar aţi văzut asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2023, 21:27

Adrian Mutu, nemulţumit după CFR Cluj – Rapid 2-2: „Trebuia să câştigăm! Mai rar aţi văzut asta!

Adrian Mutu crede că Rapid trebuia să câştuge derby-ul cu CFR Cluj

Adrian Mutu, într-un meci pentru Rapid / Hepta

  • Adrian Mutu a fost nemulţumit după CFR Cluj – Rapid 2-2
  • Antrenorul giuleştenilor a spus că echipa sa merita să câştige

Adrian Mutu a fost nemulţumit după CFR Cluj – Rapid 2-2. Antrenorul giuleştenilor a spus că echipa sa merita să câştige, după raportul ocaziilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu spune că Rapid va juca toate meciurile la victorie, indiferent de adversarul pe care îl va avea. Mutu a lăudat prestaţia echipei sale şi pe terenul campioanei.

Adrian Mutu, nemulţumit după CFR Cluj – Rapid 2-2

Mi-a ieșit în seara aceasta, știam ce calități are Onea, știam că trebuie să schimb ceva. Cred că și prima repriză a fost una bună, nu doar a doua. Dar rămânem cu picioarele pe pământ, nu ne entuziasmăm la 2-2. Mai rar ați văzut CFR-ul să fie împinsă așa. Am dominat meciul, am avut posesie, păcat că n-am avut șanse pentru a marca. Au fost intervenții senzaționale ale lui Scuffett, apoi au venit ratările incredibile ale lui Dugandzic și Ioniță. Trebuia să câştigăm, meritam.

Reclamă

Plecăm cu un punct, asta e, suntem puțin dezamăgiți că n-am reușit să fructificăm ce trebuia să fructificăm. O să analizăm lucrurile care nu merg bine și o să încercăm să le corectăm, play-off-ul e lung.

Cred că Rapid își joacă șansa pe fiecare teren pe care joacă. Nu jucăm la egal în niciun meci, vrem să scoatem maximum din fiecare joc„, a spus Adrian Mutu după CFR Cluj – Rapid 2-2.

Reclamă

La rândul său, şi Marko Dugandzic a spus că Rapid ar fi meritat victoria.

Cred că în a doua repriză am fost echipa mult mai bună, ar fi trebuit să câștigăm acest meci. Toată lumea l-a încurajat, li s-a întâmplat și jucătorilor mai mari, data viitoare va da gol cu siguranță. Nu am renunțat, cred că în a doua repriză doar noi am jucat, am avut ocazii bune.

(n.r. comparație între perioada petrecută la CFR și cea de acum de la Rapid) Este o diferență mare, da, aici joc mult mai mult, primesc încredere, am un rol important, mă simt bine și asta cred că e tot. Poate nu au avut destulă răbdare cu mine, dar așa e în fotbal„, a spus şi Marko Dugandzic.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – Rapid 2-2. Dan Petrescu, egalul lui Adi Mutu

CFR Cluj – Rapid, scor 2-2, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1. A fost un meci extrem de încins în Gruia, cu goluri spectaculoase şi ocazii uriaşe. CFR Cluj a ratat şansa de a o egala la puncte pe Farul.

Campioana României a deschis rapid scorul, după ce Janga a marcat din penalty în minutul 4. Kait a restabilit egalitatea în minutul 11, dar CFR Cluj a reuşit să intre în avantaj la pauză. Boateng a dus din nou în avantaj trupa lui Dan Petrescu (23). Răzvan Onea a stabilit rezultatul final, scor 2-2, în minutul 55. Finalul a fost extrem de încins. Maglica a trimis mingea în poartă, dar golul său nu a fost validat pe motiv de ofsaid. La ultima fază, Alex Ioniţă a semnat o ratare incredibilă!

Cum arată clasamentul Ligii 1 după prima etapă din play-off:

1. Farul – 35 de puncte
2. CFR Cluj – 33 de puncte
3. FCSB – 30 de puncte
4. Universitatea Craiova – 28 de puncte
5. Rapid – 27 de puncte
6. Sepsi – 21 de puncte

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:32 Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Premiul de consolare primit de româncă 18:31 „Mă aşteptam să-l facă avion!” „Tricolorul” care l-a „anihilat” pe Luis Diaz, lăudat la scenă deschisă 18:20 Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!” 18:20 FotoLuis Rubiales riscă să ajungă la închisoare! Ce pedeapsă cer procurorii, după ce a sărutat-o pe Jenni Hermoso 18:05 Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!” 17:48 FotoBernadette Szocs, mesaj superb după ce s-a calificat în turul al 2-lea WTT Champions Incheon 2024: „A fost visul meu!” 17:42 Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Exită o portiţă. Am început demersurile” 17:18 Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii” 17:09 VIDEOComentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!” 17:00 Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată