Închide meniul

Adrian Mutu o poate prelua pe Petrolul! „Lupii”, gata să-și demită antrenorul! Situație explozivă între fani și conducere

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2023, 15:13

Adrian Mutu o poate prelua pe Petrolul! Lupii”, gata să-și demită antrenorul! Situație explozivă între fani și conducere

Adrian Mutu o poate prelua pe Petrolul

Adrian Mutu, la un meci din Liga 1/ Profimedia Images

Adrian Mutu o poate prelua pe Petrolul! Marian Copilu, președintele „lupilor” e gata să-l demită pe antrenorul actual al ploieștenilor, Florin Pârvu, în ciuda faptului că echipa este aproape de locurile de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eventuala decizie de a-l demite pe Florin Pârvu ar arunca în aer relația dintre conducere și fani. Suporterii pregătesc un protest masiv pe 4 ianuarie, atunci când Petrolul se va reuni.

Adrian Mutu o poate prelua pe Petrolul

Conform gsp.ro, în cazul în care Marian Copilu îl va demite pe Florin Pârvu, Adrian Mutu ar fi primul pe lista președintelui „lupilor”. „Briliantul” are zilele numărate la Neftchi Baku, azerii anunțând recent faptul că acesta nu va mai fi antrenorul echipei.

Situația de la Petrolul este una explozivă, dat fiind faptul că există un conflict între două tabere. Sursa citată mai sus anunță că Marian Copilu îi are alături pe unii jucători pe care el i-a adus la echipă, anume Paul Papp, Billel Omrani și Mihai Roman II.

De cealaltă parte, Florin Pârvu, antrenorul echipei, este susținut de președintele executiv al Petrolului, Claudiu Tudor, care este mulțumit de rezultatele înregistrate de antrenor pe banca echipei din Ploiești.

Reclamă

La mijloc sunt și fanii „lupilor”, care de asemenea merg pe mâna lui Florin Pârvu. Aceștia pregătesc un protest masiv pe 4 ianuarie, când echipa se va reuni, în cazul în care Pârvu nu va mai fi antrenorul echipei.

Adrian Mutu, de cealaltă parte, are un trecut alături de Petrolul. Fostul internațional a evoluat la formația ploieșteană în 2014, reușind să marcheze la acel moment patru goluri, în 14 meciuri bifate.

În cazul în care îl va demite pe Florin Pârvu, Marian Copilu va trebui să-i plătească acestuia salarii compensatorii. Contractul tehnicianul cu Petrolul se va încheia la finalul sezonului, iar acesta câștigă lunar suma de 6500 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul nu a mai câștigat de patru meciuri în Liga 1, în ultima etapă fiind învinsă de FCU Craiova. „Lupii galbeni” sunt pe locul 10, cu 27 de puncte, la egalitate cu oltenii lui Adrian Mititelu, și la trei lungimi față de ultima echipă clasată pe loc de play/off, Farul.

Adrian Mutu e OUT de la Neftci Baku! Care a fost decizia conducerii

Adrian Mutu e OUT de la Neftci Baku! Fostul mare atacant, în prezent tehnician, a primit o veste teribilă chiar înainte de sărbători.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Adrian Mutu nu va mai fi antrenorul formației Neftci Baku. Conducerea formației din Azerbaidjan a decis să schimbe antrenorul, având în vedere faptul că echipa a înregistrat rezultate slabe în actualul sezon.

După 17 etape din campionatul intern, Neftci Baku este pe locul al 6-lea în campionat, la 13 puncte de liderul Qarabag. În sezonul trecut formația a terminat pe poziția a 3-a, iar titlul nu a mai fost câștigat din anul 2021.

În perioada în care a pregătit echipa, „Briliantul” a realizat și două transferuri importante pentru club. Este vorba despre Yuri Matias, adus de la CFR Cluj și despre Mark Tamas, care a fost adus de la Sepsi.

Astfel, după ce echipa a ieșit din lupta pentru titlu și a fost eliminată din cupele Europene, singurul obiectiv real este Cupa Azerbaidjanului. Totuși, sursa citată anterior anunță că echipa este deja pregătită de antrenorii secunzi Bogdan Părtașcu și Alin Chița și că înțelegerea lui Adrian Mutu urmează să fie reziliată.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și